Komentáře k článku

Nevěřící 08.06.2018

17let jsme se nahádali jestli profouk větřik 1x za 3 měsíce.Sex i po 17 letech stačilo aby jsme o sebe škrtli.Pak odjel pravovat mimo domov na 2 roky.Nevěra 2měsíce - vyhodila z domu - prosil - po 14 dnech zpět domů - 5 let od nevěry ...už nikdy nejel za prací nic takového už nechce hádky každý každičký den sex 1x do měsíce když o mé skrtne necítím nic jen uskočím ...necítím bezpečí-důvěru.Proč to píšu že jednou i to hezké může někdo zničit.Snažili jsme se to opravit ale díky hádkám jsme si dál a dál.Jde to do kopru.

bla bla bla 11.01.2018

No jo, ale ono všechno jednou skončí. I vztahy. A když ne rozchodem, tak něčím ještě horším. Třeba tím, že už se mu z ní nepostaví, protože je tlustá. Vyhýbat se vztahům kvůli strachu z rozchoddu, to je jako nejít na kolotoč, protože budu muset za chvíli vystoupit. Nejde o to jezdit do nekonečna. To bohužel nejde. Jde o to se aspoň párkrát svézt. Myslím, že strach z bolesti z rozchodu je horší než bolest samotná. Ale ten sfiňa mozek se nedá jen tak přemluvit chlácholivýma řečma. Ví svoje. Ale když vyhodnocuje rizika, bere v úvahu moc krátkou perspektivu. Jde mu o to přežít teď. Nepočítá s tím, že jednou člověk umře a žádné šance už nebudou. Protože smrt je vytěsněná, takže člověk s ní běžně nekalkuluje. Ve srovnání se smrtí není mezi bolestí z rozchodu a krásným letním dnem podstatný rozdíl. Jinými slovy, umírající by se rozcházel klidně pořád, jen kdyby mohl ještě žít. Vychutnával by si každou slzu a každá bolest z rozchodu by byla tou nejsladší rozkoší. Ale řeči nic nezmůžou. Bohužel. A tak jsme odsouzení náš čas promarnit. A na smrtelné posteli litovat. Kolika lidem už se to asi stalo? Něco jiného je ale strach z bolesti z rozchodu a něco jiného je vnitřní přesvědčení, že vztahy mi nic nepřinesou, protože mě nikdo nemůže mít rád. Tam nezbývá nic jiného, než to risknout a přesvědčit se azkusit to jestli by mě přece jen někdo neměl rád. NEbo se třeba rozhodnout, že já budu ten, kdo bude mít rád, aniž by mu to druhá strana splácela. Jen tak, nezištně. Stejně nemám co ztratit. A tu bolest vydržím. Bla bla bla

Psycholog 11.01.2018

Pravá příčina většiny rozchodů bývá že si manžel našel chlapa.Jenže se na takové informace dává embargo.

. Psycholog 11.01.2018

:-)Víte, že po smíchu přichází pláč?

. Psycholog 11.01.2018

To proto, že když chce bůh nějákýho chlapa obzvlášť potrestat, udělá z něj homesexuála aby poznal na vlastní kůži jak povrchní svině chlapi jsou. Prý není nikdo smutnější a osamnělejší než starý homosexuál. Nedivím se, že je v poslední době gayů víc. Když chce bůh odměnit ženu, udělá z ní lesbu. Ke mně bůh nebyl tak štědrý.

Amanita Pantherina 09.01.2018

U nás to kdysi bylo zametání problémů pod koberec, oddělené ložnice, nezájem o toho druhého a už mě taky nebavilo muset dělat a starat se o všechno sama. Potom jsem to nejlépe viděla, když jsem onemocněla a zůstala bez pomoci od manžela. Naštěstí jsem se v rámci možností uzdravila a toho asociála se zbavila. Po pár letech se objevil můj muž a máme se fajn.

Beruszka82 09.01.2018

Hádáme se... za 8 let to bylo minimálně ale naše hádka trvá pár sekund a hned se tomu zasmějeme <3

helus 08.01.2018

S manželem se nehádáme.

kamila76 08.01.2018

panečku!!!

vivi11 08.01.2018

pouze občas

Klarka82 08.01.2018

Jen občas.

Nehádáme se

honzik 07.01.2018

dá se říct, že vůbec, máme rádi klid

Hanyna 07.01.2018

Doufám, že nás se rozchod nikdy týkat nebude! Ale kdo ví, to je ve hvězdách...

Diskriminace 07.01.2018

Tady cenzura útočí na jakoukoliv zmínku o lásce muže k mužům.

ovace 07.01.2018

Jen málokdy

konatovka 07.01.2018

Žádný rozchod jsem nezažila v mém dlouholetém manželství.;-)

Alice konatovka 07.01.2018

Ozvi se prosím Tě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat