Komentáře k článku

kamila76 28.01.2018

Já jsem na nevěru vysazená. Hnusí se mi to.

Frantisek Kyska kamila76 15.05.2018

Jakakoliv nevera je neverou ,,,, jde jen o pouhe slovickareni ,,,, skutecny partner co chce lasku nepotrebuje ex zvlast kdyz podvede ano , je jina pokud ste si jen nerozumeli, osobne preferuji spalene mosty ,,,, libi se mi jak kazdy clanek pise , ze je clovek nerozumny ,,,,,,, selskym rozumem sem vice nez vetsina lidi , ale proste skutecny partner neublizuje a ano vadi mi i psani a pridavani si i like ,,,,, hledam totez cili tim nikoho neomezuji ,,,, partner neni s tebou je 99 procent nas¨ siti ? njn co si hledala to mas ..... chcu se venovat partnerce a ne vistualnim !!!! semnou muze souhlasit clovek jen ten co skutecne ale skutecne miluje!!!!! To jmeno je i me fb :)

Na fb mám pouze přítelkyně

Tonda 27.01.2018

Manzelka me podvedla 4 mesice po svadbe ona zije v Cr ja ve Svycarsku porad mela vymluvi nez aby jela za mnou vse jsem objevil na FB hruza socialni site

Frantisek Kyska Tonda 15.05.2018

Na kontrolovani neni nic spatneho ,,,,, me to nevadi a proc ? ze by vernost ? :) je mi to lito , ale mate kliku ze ste na to prisel nez ta 20 let :(

konatovka 27.01.2018

Nevěru jsem nikdy nemusela řešit, jsme s manželem v pohodě už spoustu let a chodíme většinou spolu, je nám tak dobře.;-)

helus 27.01.2018

Nevěru neznám,doufám že ani nepoznám.

Naivka 26.01.2018

Je to zlo facebook atd.Me fcb zničil rodinu..Má ex je velice důvěřivá a nechala se zlákat od dotěrných můžu na fcb, zatím co já po nocích vydělával na kamiónu ona flirtovala na fcb. Já to neunesl a vyhodil jsem ji kočku a ona mě za to opustila, podotýkám ze jsme byly spolu 10 let a máme dvě super děti, které jsou nyní ve střídavý péči.NENÁVIDÍM FCB, A ZNUDENÉ, ZADANÉ ŽENY KTERÉ FLIRTUJI PO NOCICH NA INTERNETU.

Frantisek Kyska Naivka 15.05.2018

souhlasim ,,,, spolecny nebo zadny ,,, nelibi se to spousta zenam a proc ?:))) Prave flirt a flirt .... diky za pary kde si vystaci sami mezi sebou ,,,, chapu ze kazdy je jinacii jo a proto kazdemu vadi lozeni do mobilu ze ?!!! a proc ja chcu mit spolecnej ze by vernost ? kamaradi nejvetsi zlo : )

Jana 26.01.2018

co je to "harmonice vztahu"???????

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat