Komentáře k článku

Alice,proč vy tady v každém článku napadáte Helenu?Už jsem si několikrát všimla že ji tu neustále urážíte.Jestli máte nějaký problém zajděte si na psychiatrii a neventilujte to tady.

Alice moravačkaaja-17 18.02.2018

Můžete mi uvést, kde Helenu napadám? A vaše urážky a doporučení k psychiatrovi jenom ukazují, že byste s prohlídkou u psychiatra měla sama jít příkladem, protože vaše bezdůvodné a neopodstatněné obviňování o něčem svědčí - mohla by to být u vás začínající paranoia.

moravačkaaja-17 Alice 19.02.2018

Dobře jinak.Proč tu neustále napadáte konatovku?

Murmus 16.02.2018

Na manželství nevěřím, ale nikomu svůj názor nevnucuju. Ale když je tak někdo spokojený proč ne ;-)

vivi11 16.02.2018

téměř po 30 letech manželství to stále ještě funguje, nestěžuji si :-)

alenab 16.02.2018

my už jsme s manželem mooooooc roků, lhala bych, kdybych napsala, že manželství bylo vždy jen idylické, zvlášť za mlada, čím jsme starší, tím si jeden druhého víc vážíme a máme o něj starost.

Klarka82 16.02.2018

Jsme spolu 16let a 6let manželé. <3

Amanita Pantherina 15.02.2018

Oba se hádáme neradi, přijde nám to zbytečné. Umíme se domluvit a často si oba myslíme to stejné, řekneme oba naráz totéž, nebo na stejnou věc nezávisle na sobě. Stává se mi to se sestrou a s dlouholetou kamarádkou, nevěděla jsem, že se to může stát i s chlapem. V našem okolí je spousta dvojic u kterých má člověk dojem, že se pro sebe narodili. Nikoho jiného bych nechtěla.

kamila76 15.02.2018

Manželství jsem zažila jen jedno. Nemám nakonec dobré vzpomínky. Brali jsme se kvůli dětem. Pak už to nefungovalo. Už jsem manželovi nestačila. Chtěl víc. Pro mě to znamenalo - vysvobození.

ČAMRI 15.02.2018

V manželství jsem již dlouhá léta, musí být funkční komunikace celé rodiny, a důležitý je také kvalitní sex

Aneta 15.02.2018

S manželstvím váháme hlavně proto, že je to významný PRÁVNÍ krok, láska až za hrob a "závazek" před přáteli v tom zas takovou roli, jak si naivně myslíte vy, nehraje. :D Komu by se chtělo místo klidného rozchodu tahat se kdo ví jak dlouho po soudech a nechat si od kdekoho nahlížet do soukromí. Nevěra samozřejmě vztahu v 90% prospívá a těžko by se hledal takový vztah, jehož součástí není. Bohužel, ne každý má na ni dost vysoké sebevědomí a inteligenci. Nevěra nemusí být o tom, že jeden partner zahýbá a druhý v koutku trpí, pokud jsou lidé rozumní, není problém se domluvit a užívat si každý sám nebo společně. Ale chce to domluvit se předem, nelhat, věřit sobě i tomu druhému.

konatovka 15.02.2018

Žiji spoustu let v manželství a jsem spokojena.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat