Komentáře k článku

Na fb. mám pouze přátele se kterými nemám možnost potkávat se každý den.A ještě pečlivě vybírám.Proto už jsem taky několik rádoby kamarádek zrušila

Murmus 16.08.2018

Jak si to člověk zařídí, takové to bude

helus 10.08.2018

Mám účet,ale nejsem závislá.

konatovka 08.08.2018

Účet na Fb mám, ale v porfoliu nemám spoustu přátel, pouze pár, jinak mi slouží k jiné činnosti na této sociální síti. Nevysedávám u něj dlouho.

glady 08.08.2018

FB využívám minimálně

Siraellen 08.08.2018

bohužel ano

nea 08.08.2018

Mám, ale už nejsem moc aktivní uživatelka.

aster 08.08.2018

Zrušila jsem FB pár měsíců poté, co jsem ho založila a nechybí mi. Vystačím si s mailem, mobilem, ale nejraději mám osobní setkání - to nenahradí nic a nevadí mi, když kvůli tomu musím ujet pár kilometrů (výjimkou jsou kamarádi za mořem...) :-)

Cheri Mary 08.08.2018

Je to na nic! V kavárně sedí hezká holka s kamarádkou, obě drží mobil a píšou svým kamarádům, že jsou právě na kafi s kamarádkou. Před kabinkou v obchodě s oblečením stojí 3 děvčata, přes ruku trička, šaty.. v druhé ruce mobil a píšou kamarádce, že si jdou právě zkusit trička a šaty... P. S. O čem si budou povídat, až se potkají? Nebudou si povídat. Budou z kavárny psát kamarádce, že jsou na kafi s kamarádkou.

Kristyna04 07.08.2018

Facebook mám, ale už ho moc ani nevyužívám. Jediné co používám je messenger ;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat