Komentáře k článku

kosek vaclav 21.09.2020

manzelka se semnou rozesla a udelala si insolovenci co ji srazeli exekutori ted ji daji zpatky mam jiz narok na polovinu zivil sem ji ze sveho platu

konatovka 10.10.2018

V manželství jsem velice spokojená, už to bude na zlatou svatbu. <3

s. 07.10.2018

OZ by se měl změnit, věrnost už se nenosí.*5*

astv 05.10.2018

Vždy když jedou kolem a troubí jako pitomí, aby svět věděl, že právě měli svatbu, tak si říkám, zda budou - pitomci - taky troubit, až se budou rozvádět. Má kolegyně dopředu prohlašovala ( v kanceláři ), že se rozvede při prvních potížích. Když jsem jí řekl, aby mu tohle řekla rovnou, že si jí ani nevezme, neměla dost odvahy.

ovace 05.10.2018

jsem velice spokojen

helus 05.10.2018

Nikdy jsme na toto téma s manželem nemluvili.Jsme spolu 32 let.

Eva 05.10.2018

Společné zdanění manželů už dávno neexistuje!!!

Mutrmatka 04.10.2018

Ty výhody jsou mi známé, ovšem s partnerem jsem žádnou smlouvu před soužitím nesepsala, takže kdyby se rozhodl, jdu z domu s prázdnou. Z domu odejdu tak jako tak, ale vrazila jsem do domu dost svých peněz a kdyby byl partner nemocen, já se na jeho zdraví zeptat nemohu, protože nemáme ani pro tyto účely sepsané čestné prohlášení a se vším se obracet na děti, které máme společné, to mi je proti srsti. Tak bojuji za lepší práva a nedám se;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat