Komentáře k článku

Lenka1311 20.07.2019

Se svým přítelem jsem 4 roky jsem sním dá se říct 24hodin :) spolu i pracujeme na jednom pracovišti.Každý říká jak to mužem spolu vydržet doma i v práci..ale opravdu se to dá a jsem ráda jaky je a možná proto nám obou vztah vyhovuje prostě jsme na sobě závislí a neměnila bych :)

Beata 01.01.2019

Jsme spolu tři roky, ani nevíme jak to uteklo, připadá nám to jak tři měsíce. Museli jsme překonat pár překážek ale jsme šťastní. Voníme si, milujeme se, jednoduše jsme spolu rádi. Těšíme se na sebe, jsme neradi bez sebe, takže JE TO TEN PRAVÝ

Na to není žádný recept 09.11.2018

Seznámili jsme se s přítelem na veřejném záchodku a byla to láska na první pohled. Jenže nám to spolu nevydrželo ani půl roku. Přítel byl moc do větru, samý chlap. Já hledám vážnou známost, nevěru nedokážu tolerovat. René.

Jura 09.11.2018

Rodina ho má ráda? Moje matka moji manželku naprosto nesnáší, tím pádem nemusí ani naše děti. Nic neutuží rodinu víc než když se musí spolehnout jen a jen na sebe takže tuhle indicii neberu.

Siraellen 06.11.2018

věřím tomu že jsem našla toho pravého

ovace 06.11.2018

už jsem našel tu pravou

helus 06.11.2018

Já měla to štěstí,že jsem to poznala.Jsme s manželem 32 roků.

glady 06.11.2018

to se prostě pozná...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat