Komentáře k článku

K čemu internet 09.04.2019

Jmenuji se Vilík a se svým přítelem jsme se seznámili na na veřejném záchodku. Hned jsme si padli do očí, věděli jsme že k sobě patříme, láska na první pohled. Všechno nám klapalo asi půl roku, pak jsem si všimnul, že přítel se chová nějak podivně. Pozdní příchody, často nepřišel domů vůbec a nakonec jsem zjistil, že vyhledává krátkodobé známosti, spíš setkání. Zkrátka že je do větru. Jediné řešení tady byl rozchod. Je to bolestivé, ale já takový způsob života nemůžu tolerovat, já jsem pro vážnou známost.

K čemu internet K čemu internet 10.04.2019

Máš pravdu Vilíku - k čemu internet - když se nakonec rozejdeme i bez internetu. Je to smutný, ale takový je život.

Siraellen 07.04.2019

neuznávám seznámení přes internet

ovace 07.04.2019

nejsem zastáncem seznámení přes internet

Lenka 07.04.2019

S mým manželem jsme se seznámili přes internet a po půl roce mě požádal o ruku a za půl roku po zasnubach jsme se vzali. Chození i manželství bereme jinak než jiní, jsme oba dva věřící. Opravdu je jedno, kde se člověk seznámí. Cesty seznámení jsou různé. Článek o ničem.

helus 05.04.2019

Do seznamky bych nikdy nešla.

konatovka 04.04.2019

Já bych se v dnešní době docela obávala seznámit na internetu, dříve to tak nebylo, žádné počítače nebyly. Ovšem myslím si, že někdy to může vyjít a každý rok šťastné prožitý stojí za to.*1*

Realistka 04.04.2019

"Potkala" jsem přes internet spoustu individuí... a pak toho mého "prince na bílém koni". Pokud člověk navazuje vztah, je jedno, kde nebo jak se seznámí. Je to vždy o těch dvou! Jestli si vzájemně sednou.Já měla štěstí. Jsme spolu zatím 5 let a věřím, že nám to vydrží i nadále, kór teď, když jsme konečně tři. <3 Ale uznávám, že ga internetu je to hodně o štěstí... ačkoli, jak je to v "reálném" životě???

glady 04.04.2019

s přítelem jsme se seznámili přes internet ...jsme spolu už 17 let*1**1**1*

nea 04.04.2019

seznamování přes internet - samá přetvářka a žádná realita

xxkouckaxx 04.04.2019

tohle seznamování není nic pro mně

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat