Komentáře k článku

Siraellen 23.04.2019

lhaní nemám ráda

ovace 23.04.2019

nemám rád přetvářku

nea 16.04.2019

Nějaká ta upřímnost se v dnešní době vytratila. Je to škoda.

Cheri Mary 15.04.2019

Takže žádné langusty zalité 2 láhvemi nejdražšího šampaňského, povídačky o tom, že jsem ředitelka BBC a Brad Pitt má u mě od včerejška pyžamo, protože jsme si hráli na schovku, žádná následná nauzea a rozmazaná řasenka pod očima ve stylu koala v posledním tažení! P. S. Nooo to bude večírek jak vínko!

aster Cheri Mary 15.04.2019

Proč se, sakra, přetvařovat - a to jakkoliv? Stejně moje pravá povaha nakonec vypluje napovrch jako olej na vodu - tohle je jen další návod k přetvářce. Kdesi jsem četla, že lidé spolu jsou ne podle kladů - na ty si člověk zvykne, ale podle záporných vlastností, které je nejlepší mít aspoň podobné - nejlépe stejné. A když beru v úvahu naše manželství (letos 30 let) a brali jsme se po škole, tak musím jen potvrdit, že je to pravda a čím jsme starší, tím je to markantnější *4*

helus 15.04.2019

Nejraději jsem chodila na rande do přírody.

aster helus 15.04.2019

To je asi nejhezčí rande - taky jsme to tak měli a vlastně máme dodnes :-)

glady 15.04.2019

to je snad normální...

aster 14.04.2019

To jsou rady pro zlatokopky, nebo pro teplouše, jako je ten pako, co se tady exhibuje...*8*

Střezte se Ďábla ! 14.04.2019

Ďábel bere na sebe podobu Švarného Myslivečka a svými půvaby, svým knírem, nádhernou obří a sádelnatou zadnicí svádí muže ke hříšnému styku. MY VĚŘÍCÍ nepodlehneme šalebnému mámení Satanského Myslivečka a nenecháme se svést k análnímu styku s mužem. Protože je to neslušné a máme silnou oporu ve víře v našeho Pána a v modlitbě. Modlíme se: Nikdy nevstoupím do análu muže! A i kdybychom podlehli tak se pomodlíme a Švarný Mysliveček-Ďábel se dá na útěk! Běda bezbožníkům !

Skeptik Střezte se Ďábla ! 16.04.2019

Díky bohu, že se kvůli tomu moc nemnožíte. *1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat