Komentáře k článku

konatovka 24.04.2019

Užíváme si s manželem důchodu a hádky jsou ty tam. Ale asi to patří k životu, někdy to neuškodí a jak se říká "pročistí to vzduch".:-O

Hanka 23.04.2019

Jaké bylo pro mně strašné překvapení když jsem se vrátila předčasně ze zaměstnání a manžela jsem přistihla v posteli s nějakým chlapem.Jsme už dvacet pět let v manželství a začal mi vysvětlovat že se s přítelem už schází půl roku. A že buďto budeme pokračovat takhle ve třech a že je schopen mně tolerovat nebo ode mně odejde natrvalo.Co mám dělat je to pro mně strašlivý šok a životní sklamání.Máme spolu dvě děti jak jim to mám říct a co mám dělat. A to jsem celého půl roku nic ani netušila,jenom mi bylo trochu nápadné,že manžel po mně v poslední době vyžadoval jenom anální sex.Mohlo mně něco napadnout?

Siraellen 23.04.2019

hádky nemám ráda

Jura 23.04.2019

Občas se pohádáme, ale i hádka je jakási forma komunikace takže lepší se zhádat a za hoďku klid než týdny neurčitého nekonkrétního dusna.

xxkouckaxx 22.04.2019

hádky vyloženě nesnáším , naštěstí je tak jedna během dvou let a někdy ani to ne :-p

ovace 22.04.2019

občasná hádka neuškodí

nea 22.04.2019

Trošku přitažené za vlasy........

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat