Komentáře k článku

Jura 06.06.2019

Můj šéf byl vpohodě dokud jezdil ve Felicii, pak měl Supa a to už byl pan Někdo. Teď má A7 a dosáhl absolutní nirvány s patentem na rozum a naprostou dokonalostí. Z vrcholu už je jen cesta dolu a po té se momentálně zběsile řítí. Bohužel pro něj, pro firmu a tím pádem i pro mně.

Střecha 06.06.2019

To z nich dělá odpad. Všechno mezilidské zlo na planetě vždycky souviselo s pocitem nadřazenosti. Bez něj by nebyly války-při úctě k "nepříteli" by proběhly jak? Sebevětší schopnosti dělají z člověka šmejd, když s lidmi jedná jak s věcmi, jako když se do masa rozlije žluč. Fašisti, výpravy na "nevěřící", všechno to souviselo s "oni jsou blbí". Lidem vždycky nejvíc vadí pohrdlivý jedinec-a ono to má zatraceně biologické vysvětlení.

BeeWee 04.06.2019

jen hlupák a že jich je v Česku je se povyšuje nad druhé , ti co zbohatli na nějakých švindlech , nesmyslných obchodech co jsou k ničemu - viz hledání letenek , rozvoz jídla rohlík.cz a další nesmysly apod , co to vlastne přináší společnosti , naprosto nic, blbost jak z lidí dostávat peníze a ti proto jsou tak blbí a omezení že to využívají - a pak se jen všude zviditelnují a předvádějí, chtějí být vždy středem zájmu často ale předvádějí jen svoji ubohost a intelekt na hranici debility a tomuhle plebsu = plebejec se máme klanět, to zmůže jen idiot a debil a la Čech , pro jiné to je jen ke zvracení

Dahybnániela 03.06.2019

Ten článek je vcelku pravdivý.Absolventi VŠ bez praxe,ale s náležitým sebevědomím,dávají to svým podřízeným náležitě sežrat.Vše je v lidech,je jasné,že ne všichni jsou tací,ale dle svých zkušeností a i mých známých,se ten počet nějak zvětšuje.Dokáží svým hbitým jazykem odvést od sebe pozornost a svá chybná rozhodnutí skvěle hodí na někoho jiného.S nadsázkou lze říct,že je to umění,ale co s tím?

Jarek 03.06.2019

Stačí se podívat na Babiše. Ten je blbý až to bučí a machruje že mu hodí hlas 30% voličů.

Tanja Jarek 04.06.2019

Babišovi hodí hlas těch 10% mentálně postižený co před nedávnem byly puštěni z ústavu(pro nedostatek financi)a který i dostaly právo jít k volbám a zbyle 20% to jsou prospěcháře bez známek svědomí...

KLEMENTINUS 03.06.2019

Já mám takovou povahu že mám všechno víte kde.Nikomu nelezu do p-d-le!!!!!.Je mi to jedno,ať si myslí každý o sobě co chce,fakt mě to nezajímá.A jestli mě nasere chudej nebo bohatej stejně dostane po hubě,takže je to jedno.Arogantní lidé mě fakt nezajímaj,řeknu každýmu co chci.Já aroganci neuznávám!!!!.

Monte 03.06.2019

Jenže zapomínají že bez těch dole by se nenažrali, ale ti dole bez nich by se v klídku obešli :-(

glady 03.06.2019

NO JO BOHATÍ...ALE ONO SE ŘÍKÁ, ŽE ŽÁDNÝ STROM NEROSTE DO NEBE

nea 03.06.2019

můžou si to dovolit

Marek 03.06.2019

Super, nejlepší je úkolovat šéfy a pořád dokola dokud jim nedojde že jsou k hovnu.

kerim24 03.06.2019

neodstoupím a neodstoupí a žádné peníze vracet nebudu

kojono 03.06.2019

me se libi jek jeden rusky politik nabada k pustu je to blbec ktery asi nikdy nehladovel vzdyt ty lidi nemaj co do huby a von je nabada k pustu to je jako z bohacema vysvetli mu ye nemas na najem pral bzch jim starosti chudsich lidi ale libi se mi ze taky meji strach a to o to aby nezchudly

Robert 03.06.2019

Stačí se rozhlédnout po dnešních podnikatelích,všichni jsou to namachrovaní arogantní zmetci,kteří okrádají své zaměstnance jak můžou,minimální mzda a peníze bokem do obálky je běžná praxe kterou jsem zažil v několika stavebních firmách,všude je to jak přes kopírák. Navíc se snaží vyhnout placení daní jak můžou a když se jim to daří tak mají pocit jak jsou geniální. Většina z nich jsou psychopati,kteří jsou o své nadřazenosti skálopevně přesvědčeni,pro ně žádná pravidla neexistují a lidmi kteří tato pravidla dodržují a chovají se slušně opovrhují.

Blanka Robert 03.06.2019

Máte naprosto pravdu, ale co s tím?

Garmdasachurdin Robert 25.03.2021

Také jsem tohle zažíval vždy, když jsem pracoval pro podnikatele - soukromníka. Krátí Vás na důchodu, krátí stát na dani z příjmu a když může, udělí pokutu za každou blbost, jen aby nemusel Vám dát plnou výplatu a nutí všecky pracovat více a déle. Díky, tohle už nechci! V tom je výhoda ve statním sektoru nebo v korporátu, tam neojebávají, ale zase také mnohdy bůhvíjak neplatí! To radějíi dělat na ičo cokoli! Takhle to funguje hodně v USA.

nejhorší je chudej zbohatlík 03.06.2019

hrozně se mi líbí ,jak bohatí poučují chudé, "musíte být pravdomluvní,nesmíte krást,musíte dodržovat dané zákony,buďte hrdí,čestní,střídmí,...... a myslí si "a hlavně se necpěte tam, kde nemáte co dělat ,snad nechcete to samé co máme my ? pro nás žádné zákony neplatí,my na to máme, aby jsme nemuseli šetřit na sobě ,a né že nám tu budete krást ,my si vystačíme sami !koukejte makat a nepřemýšlet ,dodržujte naše příkazy zákony a budete mít na chleba ......!!!???

člověk je tvor ? 03.06.2019

*8*;-);-)člověk v porovnání s jiným tvorem je ,chytrý tvor,ale - jen po tu dobu , než si ho nějaký člověk zamění s jiným tvorem ,nežli je on sám.*8*

Háňa 03.06.2019

Tam, kde má šanci "zvítězit" přiblblý chvástal, protože ten, kdo ho vybírá, je něco podobného, nemám já co dělat, v takovém prostředí nepotřebuji působit. Takže ať si to tam hoši spolu užijí - dojedou na to oba.

Tanja Háňa 04.06.2019

A to je fakt!

František Mlejnek 02.06.2019

Jsou i výjimky, ale v podstatě je to fakt. Společnost nerozdělujeme my, tzv. "neúspěšní", ale naopak ti, kteří se domnívají, že jsou privilegovaní.

Ondra 02.06.2019

Na každým šprochu pravdy trochu

Martina 02.06.2019

Je úplně jedno jestli máte peníze nebo ne, opravdu úspěšný člověk se neodlišuje kontem, ale vědomostmi. Chytří lidé si s hlupákem nebudou mít co říct, jeho chvástání bude pro ně nic neříkající a ti co by ho obdivovali nebudou pro něho dost důležití.

Siraellen 02.06.2019

já jsem spokojená, tak jak jsem

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat