Komentáře k článku

Cheri Mary 04.07.2019

Přátelé, i opravdu velká osudová láska přebolí a přijdou hezké dny. Před 6 lety jsem kvůli vážným důvodům opustila osudového muže, srdce na padrť, hrůza...Myslela jsem, že už se nikdy nebudu umět smát, svět končí...Není to tak. Přebolelo to, vše hezké v srdci zůstalo. A jestli jsem po tom všem potkala charismatičtějšího muže? P.S. Potkala.

Jana 15.06.2019

Každý, kdo si nějaký rozchod prožil, by mohl psát romány. Já jsem to dala díky tlusté čáře za minulostí, posilovně, kde jsem bušila do boxovací pytle /všem vřele doporučuji, nebudete potřebovat žádné prášky na spaní ani antidepresiva/ a v neposlední řadě díky své dceři, která mě podržela a stála při mě.

Siraellen 06.06.2019

psychika dělá hodně

ovace 06.06.2019

každý rozchod je velice nepříjemný

kamila76 05.06.2019

Já jsem si nějak zvykla, že nemám v lásce štěstí. Kamarádka se mi zase chlubila, že si libuje střídat partnery po dvou letech.

helus 05.06.2019

Každý rozchod se těžce nese.

nea 05.06.2019

Velké zklamání je i velkou zátěží pro organismus.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat