Komentáře k článku

Ondra 14.11.2021

otec to jednak má a jednak špatná výchova v minulém režimu od rodičů kteří prošli taky těžkými časy, nezbývá než jim odpouštěť... řeči typu že se ta doba vrátí nebo že jde jen sebestředně o jídlo a at klidně všechno spadne... není co dodat... na mě tyto řeči neplatí... vždycky můžou přijít lepší časy když se o to každý budem snažit

Verča 15.11.2019

Taky bych nikomu neukazovala svoji Achilovu patu, a to nejsem narcista, teda si myslím. Lidi jsou dnes moc zlí a když vědí, jak člověka zranit na nejcitlivějším místě, tak to udělají. Bohužel měla jsem dost takových zážitků, a nejen já. Ale co nás nezabije, to nás posílí. Už tedy nejsem tak slepě důvěřivá a: Kdo do mne kamenem, já do něho chlebem, ale měsíc starým, i když před tím jsem dlouho trpělivá. Nebo: Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá a dál se takovým...radši vyhnout. Ono na ně taky dojde. Můj nejlepší přítel je PES.

aster Verča 17.11.2019

Někteří lidé asi opravdu mají radost, když můžou ublížit, ale naštěstí nejsou takoví všichni a někteří si prostě jen neuvědomí, že jejich hloupé řeči můžou ranit.

Jana 13.11.2019

Nesouhlasím s jednou věcí, narcisové se snaží vystupovat a namlouvat si, že jsou spokojení a šťastní, prezentují se tak navenek. A tuhle masku nesejmou do konce života. Uvnitř jsou to zraněné duše, které častokrát právě takhle silně zdeformoval deficit lásky a citu v dětství.

aster Jana 13.11.2019

Ono to taky může být naopak - že v dětství byli postiženi tzv. opičí láskou, což jim vzalo reálný pohled na sebe sama. Souhlasím s tím, že v každém případě je jejich spokojenost jen fasáda - i když - co my víme, do hlavy jim nevidíme.

zdena 12.11.2019

Narcis může být žena jako muž . Je to moje starší sestra , o dost starší . Ona byla vytoužená prvorozená , já již neplánovaná druhá . Od mala mě mlátila , ponižovala - " nejsi hezká ani chytrá " ( to byla jen ona ) , naondulovaná a přeumělkovaná princezna , která se " jen tak s někým nezahodí " , " nezahrabe se na malém městě " - musí do velkoměsta , Praha jí musí ležet u nohou , ženich jenom bohatý , krásný a mocný , smrděly jí všechna zvířata i obyčejní lidé , na psa by nesáhla , nejraději by chodila jen v bílých rukavičkách , na domácí práce jsem byla já . Když se tedy dobře vdala a narodilo se jí dítě , tak se celé příbuzenstvo kolem ní muselo točit - pomáhat ji , střídat se v hlídání , jezdit ji do Prahy poklízet . Já jsem pro ni byla vždy " pucflek " , kterého jen komandovala a buzerovala . Až jsem se jí nakonec vzepřela - ale to bylo řevu ! ! Jak jsem si to jen mohla dovolit ! A že bych měla právo na vlastní život ( a neviděla smysl života sloužit své úžasné prvorozené sestře ) ? Já - taková Popela ?

Trémon 12.11.2019

Nemyslím si, že jsou oni sami šťastní, pokud nemají někoho, kdo by je bezmezně obdivoval a vychvaloval. Žít se s nimi nedá, alespoň moc dlouho ne. Zkuste takovému člověku říct, že jeho šarm na vás nepůsobí.:-p

aster Trémon 12.11.2019

Jenže oni většinou ani šarm nemají - aspoň v tom smyslu, jak se tomu běžně rozumí. Ale poslat je do háje je skoro sebevražedný proces s neskutečnými následky, kdy se vás pak snaží ve všech směrech pomluvit, vylíčit jako psychopaty bez empatie, ničitele všech hodnot apod. - pak záleží jen na lidech, nakolik vás znají a jak si to přeberou...

glady 12.11.2019

nemám ráda takové lidi

Siraellen 12.11.2019

nechtěla bych s někým takovým žít

ovace 12.11.2019

nedá se s ním žít

nea 12.11.2019

Je zahleděný jen do sebe a ostatní jsou něco méně.

aster 11.11.2019

Takový narcis je vlastně politováníhodná bytost - leze svému okolí děsně na nervy a neví o tom *17*

konatovka 11.11.2019

Bohužel, jedna moje kamarádka vůbec netuší, že má vlastnosti narcisu. Jsem ráda, že jsem se s ní před léty rozešla, už se to nedalo. Chovala se i velice špatně k dětem.:-O

xxkouckaxx 11.11.2019

odporná sorta lidí >:(

helus 11.11.2019

Narcise bych vedle sebe nesnesla.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat