Komentáře k článku

Dagmar 16.11.2019

56 let jsem se snažila, ale pokud jste nechtěné dítě, tak to nikdy a ničím neodčiníte. Jsou teprve dva roky co jsem to vzdala a je mě lépe. jsem i zdravější.

aster Dagmar 17.11.2019

Jsem taky nechtěné dítě a tak dobře vím, co máte na mysli. S tím se opravdu bojovat nedá - taky jsem se donedávna snažila jako ďábel a výsledek - jen jsem byla za blbce. Teď už to beru jen jako svou povinnost (postarat se), ale city nechávám stranou - už nic nečekám - a začíná mi být líp.

Siraellen 16.11.2019

nemám s nimi dobré vztahy

ovace 16.11.2019

je potřeba na tom ještě zapracovat

Jana 15.11.2019

Dokud žili moji rodiče,udržovala jsem kvůli nim a rodinným setkáním korektní vztah s mou sestrou.Říkala jsem si musíš to vydržet a jak tu rodiče nebudou,omezíš to na minimum.Nedodržela jsem to ,a ta osoba je čím dál zlejší,falešnější a nepřející.Přitom je to člověk rozmazlený mou matkou,mající téměř veškerý rodinný majetek,a stále nemá dost.Zakomplexovaný člověk s potřebou urážet a srážet druhým lidem sebevědomí.Poslední dobou se snažím omezit komunikaci s ní na nejmenší míru.

helus 15.11.2019

Máme v rodině velmi dobré vztahy.

Stana helus 16.11.2019

Mate pravdu, i ja mam zakomplexovanou hamiznou sestru mrchu, vypocitavy parazit, ktery si vzpomene jen kdyz potrebuje. Sama se na nic nezmohla, ale tim spis skodi, pomlouva v rodine a dokonce nevaha otravovat me kolegy v zamestnani a jeste se dovolava slusnosti, dobrych mravu. Komunikace s ni mi vubec nechybi.

glady 15.11.2019

to je velká pravda

nea 15.11.2019

Je to pravda. A nepřeji to nikomu.

Jura 14.11.2019

Patřím do té poloviny co lituje jak málo času investovala do vztahu s tátou, bohužel odešel náhle a až když vyrůstá můj syn začal jsem si to naplno uvědomovat.

aster Jura 14.11.2019

Já v posledních letech investuju hromadu času do své matky, kterou jsem jako dítě vídala tak jednou za týden...myslela jsem si, že bychom k sobě konečně mohly najít cestu - ale byla to naivní představa...no nic, někdy se prostě nedá nic dělat a tak pokračuju v investici, už jen proto, že jsem jediná, koho má - její sestřenky umí jen kritizovat mou maličkost, i kdybych se rozkrájela - takže je posílám preventivně do ... víte kam *4* aspoň mě ty jejich řeči neštvou

konatovka 14.11.2019

Je to pravda, já mám jen ty nejhorší zkušenosti s rodinnými vztahy, nikoliv však s dětmi a vnoučaty, to je v pořádku. Ovšem se sourozenci je to špatné, jenom mě využívali.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat