Komentáře k článku

nea 21.02.2020

mám profil, ale soukromí odhaluji jen velice málinko

helus 20.02.2020

Profil mám,ale nepoužívám.

Siraellen 20.02.2020

svůj profil moc nepoužívám

ovace 20.02.2020

profil mám ale moc ho nepoužívám

aster 19.02.2020

Může mi někdo rozumně vysvětlit, k čemu je dobrý profil na jakékoli sociální síti? Vyzkoušela jsem to a po cca půl roce jsem to zrušila - rozhodně dávám přednost osobnímu setkání, mobilu, mailu (v tomto pořadí).

Jura aster 20.02.2020

Ženský tam krafou jak nemaj na nic čas což logicky nemaji když jsou stále na netu a většina chlapů tam předstírá zájem o jejich pseudoproblémy v naději že se jim dostanou pod sukni. Navíc spousta mužů dnes nejni schopná komunikovat v reálném světě s ženskou co se jim líbí a když je potřeba být dost konkrétní lezou z nich jen trapný dvojsmysly, vše tohle je za monitorem snadnější.

aster Jura 22.02.2020

Myslím, že to je asi nejpřesnější vysvětlení, kterého se mi v tomto směru dostalo - díky. :-) Měla jsem ksichtbook asi půl roku a pak jsem ho zrušila - tohle prostě není pro mě - já si radši pokecám osobně, i když je to v některých případech jen jednou za rok, v horším případě jednou za cca 5 let - ta Kanada je poněkud daleko *2*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat