Komentáře k článku

ovace 04.04.2020

zatím s tím nemám problém

Chodíme tam,kde nejsou lidi.

helus 25.03.2020

S manželem jsme oba v důchodu a i přes tuto nemoc si nelezeme na nervy.

Jura 25.03.2020

Dětem zavřely školku tak jsem s nimi doma. V bytě by to bylo asi těžké, v baráku se zahradou to relativně jde. Pokud by byla karanténa a musela by být celá rodina doma asi njaká ponorka bude hrozit. Ideální čas na všechny "až bude čas tak to udělám".

aster Jura 26.03.2020

Zahrada je neocenitelná výhoda a nejen s dětmi - pro ty lidi v bytech to musí být strašné. Taky se pouštím do prací, na které normálně není dost času - včera jsme ořezávali stromy u nás na zahradě a vzpomněla jsem si s klukama, jak jsem kdysi lezla - dneska bych to už nedala, skončila jsem, když jsem poprvé otěhotněla...měla jsem to ráda - co už - je to pryč, ale jsem ráda za těch pár let lezení <3

Jura aster 27.03.2020

Do stromků jsem se taky chtěl pustit ale njak nemám inspiraci a potom musím najít něco co jde dělat s dětmi které maji bohužel dost odlišné představy o venkovní zábavě, holka se nadchne pro ledacos a o to víc jí pak musím hlídat, poslední úspěch byl když malou pilkou neřezala hromadu dřeva abych s tím neměl práci, snažila se a udělala toho hodně, aby ne nové střešní latě jdou řezat dobře.

nea 25.03.2020

trošku nervy pracují, ale děláme to pro sebe a své zdraví

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat