Oblíbená svatební data letošního roku

10.06.2020 | Vztahy

Svatba v roce 2020? Tak trochu adrenalin. Pokud vybíráte vhodné datum, nabízí se pár možností. Které dny letos patří mezi ty nejpopulárnější?

Pandemie koronaviru s letošní svatební sezonou pořádně zamávala. Řada snoubenců kvůli omezením nařízeným vládou svatbu odložila, nebo se musela spokojit s improvizovanými podmínkami. „Já se nechtěla vdávat ani s rouškou a ani bez hostů, proto jsme se s přítelem dohodli, že naši svatbu posuneme. Teď vybíráme náhradní datum,“ říká třiatřicetiletá Bára, která se měla vdávat 20. dubna 2020, tedy v první den, kdy se povolily menší veselky.

Svatby na duben, květen a červen mnoho českých nevěst také zrušilo, takže kostely a radnice přivítaly jen hrstku zájemců v tolik oblíbené dny, jako je sobota 16. 5., sobota 30. 5. a sobota 6. 6. Ovšem ještě nic není ztraceno. Svatební společnost Zola, která vydala seznam nejfrekventovanějších a nejžádanějších termínů pro tento rok, ukazuje, že ještě zbývá pár možností.  

Nejpopulárnější dny

  • Sobota 20. června 2020
  • Sobota 12. září 2020
  • Sobota 19. září 2020
  • Sobota 26. září 2020
  • Sobota 3. října 2020
  • Sobota 10. října 2020
  • Sobota 17. října 2020

Pozitivní vibrace

Není žádným překvapením, že právě sobota zůstává nejoblíbenějším dnem v týdnu, který si snoubenci vybírají. Po květnovém a červnovém měsíci se v kurzu drží říjen, přičemž dvojice jeví zájem převážně o den 10. 10. 2020. Pokud se na tohle datum podíváte z pohledu numerologie, jedná se o fajn termín. Výsledkem součtu jednotlivých číslic je šestka. Číslo 6 se považuje za číslo lásky, rodiny a přátelství, takže je to ten správný den pro oslavu manželství. A co pozdější čas?

Podzimní romantika

Ze svatebních průzkumů vyplývá, že co se týče listopadu, tak ten je na řebříčku oblíbenosti na 8. místě. Letos se nejspíš snoubenci nechají zlákat pátkem 20. 11. 2020. Komu nevadí svatba v týdnu, ten pravděpodobně zvolí středu 11. 11. 2020. A vlastně, proč ne? Listopadová veselka je sice chladná, ale barevná.

„Můj bratr se ženil právě v listopadu. Venku byly asi tak 3 stupně, ale svítilo sluníčko. Sem tam dokonce spadla i nějaká ta vločka, což je na skvělých fotkách vidět. Na mne by to teda nebylo, ale tahle svatba se mi líbila. Je prostě jiná,“ popisuje na svatebním fóru Radana. Zdá se, že když na to přijde, nikdy není opravdu špatný den na velké „ano“. Bez ohledu na to, co říká kalendář, bude to nejpamátnější den v životě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat