Komentáře k článku

Siraellen 22.08.2020

zajímavé

aster 14.08.2020

Nezávazný kamarádský vztah s výhodami, jo? Ani náhodou! Chceš jen výhody - zaplať si prostitutku, brouku. A ne každá žena chce jen ulovit případného manžela, je hodně takových, které o to nestojí, ale taky nestojí o to, být jen sexuální matrací z nouze - což kamarádství s "výhodami" v podstatě je. Pokud se o tom shodnou oba dobrovolně, je to v pořádku.

Jura aster 16.08.2020

Stejně to dlouhodobě nefunguje, jeden to začne brát vážně a je problém, buď je konec a nebo naopak dají to klasický dohromady. A volný vztah že si oba dělají co chtějí je vpodstatě scifi, obvykle se téma nespím jen s tebou taktně neřeší a ujištění že ten druhý to toleruje je nejčastěji že se raději neptá

aster Jura 16.08.2020

No přesně tak - ten, kdo se zaláskuje, pak logicky tahá za kratší konec a následně se cítí ublížený - jestli právem, nebo ne - to je otázka. Je to jistý druh alibismu "já ti to přece říkal(a), že to nemyslím vážně...")

xxkouckaxx 13.08.2020

co chcete řešit - zamávat na rozloučenou a až se z toho vzpamatujete , tak se poohlídnout po jiném

nea 13.08.2020

nechce se vázat = nemiluje

glady 13.08.2020

když se nechce vázat, ať je raději singl

Marie 12.08.2020

Měla jsem kluka. 2 měsíce před svatbou mi oznámil, že se nebude ženit. Po roce a půl se oženil s rozvedenou ženou s dítětem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat