Projev bezmezné lásky i beze slov

Nejste člověk, co by slova vyznání odříkával dnes a denně? Nevadí, podobně to má spousta lidí, kteří o své citové angažovanosti nejsou schopní hovořit. Láska jde ale projevit i bez zbytečných slov a okolků! Jít na to můžete přes jídlo, oblečení nebo doteky.

Čím více lásky dáte, tím více jí můžete i dostat. Tedy, alespoň takhle nějak by to podle vztahových poradců mělo ve zdravém svazku fungovat. Jenže! Zatímco někdo větičku „Miluji tě“ sype z úst i rukávu bez větších obtíží, jiný ji nahlas říci nedokáže – i když by sebevíc chtěl. Jste ten druhý případ? Nezoufejte, pokud se k takovému vyznání nemůžete odhodlat, jsou i jiné způsoby, jak partnerovi dokázat, že je stále milovaný a respektovaný. Zkusíte to takhle?

Gesta, která pochopí jen zasvěcení

Pamatujete si, co jste měla na sobě ve chvíli, kdy jste s drahou polovičkou poprvé promluvila? Je docela dost možné, že právě tahle vzpomínka utkvěla v mysli i vašeho protějšku. Proč tedy neoprášit staré memoáry a nepropadnout troše příjemného sentimentu? To ale není to jediné, jak se dá správně „zacílit“. Vezměte si čas od času oblečení, které vám podle partnera sluší nejvíce. Nebo si upravte vlasy tak, jako to obdivoval na vaší první či druhé schůzce. Taková gesta dokazují, že ho ani po letech neberete jako samozřejmost a že pro vás pořád hodně znamená.

Cesta do srdce? Ta jde přes jídlo

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. I výše zmíněný poradce zastává názor, že cesta k srdci muže (i ženy) vede přes chuťové buňky. Jde o to, že víte, co ten druhý miluje, a vynaložíte úsilí, abyste mu jeho oblíbené jídlo připravili – s plným servisem. Pak už stačí jen zapálit svíčky, jež navodí tu správnou atmosféru a mise bude splněna.

Dotýkejte se. Hodně a často

Že pohled řekne víc než tisíc slov, to je všeobecně známá věc. Ovšem stejné je to i v případě doteku. A vůbec nemusí jít o žádný sexuální podtext, pozor. Dotýkání se, klidně i letmo, může být pilířem úspěšného manželství. Každý dotek totiž sděluje jasné poselství. I beze slov jím říkáte, že partnera máte rádi tak moc, že si jeho blízkost zkrátka musíte osahat. No vida, teď už zbývá jen teorii uvést do praxe…

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat