Komentáře k článku

Rosi 12.12.2020

Myslím si, že lidé,kteří se rozešli se nesnášejí, a neměli by se již scházet. A když ano, tak od sebe něco očekávají. Nevěřím, když někdo řekne, že mají krásný vztah? Tak proč od sebe šli?Moje teorie je už "blba" nevidět.Nevěřím na návraty, ekonomické ano, ale na jak dlouho.Když si žena dokáže sama na sebe vydělat, tak nekalkuluje a začne sama žít v klidu a podle sebe.Většina žen však chce zabezpečit sebe a děti, a to je špatně, ale většina mužů nepřizná, že nepřilne k cizím dětem.To by si měly ženy uvědomit.Krásný advent.

Jura Rosi 13.12.2020

Život je mnohem pestřejší než se zdá, chodil jsem s holkou asi dva měsíce a pak přišla s tím že to nemá smysl a nevidí v našem vztahu budoucnost, stát se to prostě může a dnes je to moje skvělá kamarádka.

Michal michal 11.12.2020

Me řekla, je hodný milý pozorny a hlavně miluje děti, nesahá mu ani po kotníky, no a po dvou menších s ním otehotnela:)

xxkouckaxx 11.12.2020

nemám potřebu bývalé vyhledávat , natož s nimi komunikovat

Miloš 11.12.2020

Presne, "nikdy som ta nemala rada, ani ta nemilovala, hovorila som ti to len preto, ze si mi to hovoril ty" no a potom "uz mam priatela a klape nam to spolu dobre, stara sa o mna ukazkovo", po 2,5 rocnom vztahu a zo dna na den...

Paros 11.12.2020

"všechny holky, co jsem měl po tobě, se shodly, že ty tvoje choutky jsou fakt ujetý"

Carpe diem 11.12.2020

Tak všechno exmanžel použil a ještě dodal, že pokud jsem chtěla aby trávil čas s dětmi měla jsem se rozvést už dávno o demonstrativnich telefonátech s milenkou ani nemluvím

Michal 11.12.2020

Jo,třeba: Ty vole,k tobě jsem do postele lezla i s lupou !!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat