Komentáře k článku

jana kratochvílová 21.01.2021

jsem sama utekl odemně kluk milan vavra janička kratochvílová

Jura 19.01.2021

Ideální je když první rande skončí v posteli, jednoznačně to ukazuje vzájemné sympatie. Velký omyl je že holka která dá na prvním rande je volnějších mravů, ze zkušenosti bych ji věřil mnohem víc než, njaké otrávené,unylé, věčně hledající a stále váhající co "dá" po půl roce.

samanta 19.01.2021

Jsem zamilovaná 3 roky do jiného muže,ale jsem vdaná.Můj problém je,že jsem asi moc hodná a nedokážu ani jednomu ublížit,ale jednomu jsem ublížila a moc mě to trápí.

Dominik 19.01.2021

Nemám problém se zamilovat, jenže holky se zamilovat do mě problém mají. Asi to bude tím že jsem "hodný kluk". Jsem na VŠ a doufám že to teprve přijde.

Tonny Montana Dominik 19.01.2021

Až budeš vydělávat 100 měsíčně tak to příjde samo.Jenže nebude mít ráda tebe ,ale tvoje LOVE.

Milan Dominik 19.01.2021

Je otázka jestli se ta Tvá definice "hodný kluk" nerovná definici "ten je tak hodný, až je blbý" - resp. mnoho lidí (na pohlaví nezáleží) si pod slovem hodný/á totiž představí poslušný/á, a toto je zejména u mužů pro ženy přímo asexuální (a pro zdravě sebevědomé muže je to nepřijatelné naopak i u ženy)! Správně hodný/á má znamenat pouze neubližující, ale naprosto si být vědom a dodržovat nejen práva jiných, ale i vlastní! Jinak pro ženy je na mužích nejvíce atraktivní tzv. sebevědomí - resp. správně sebedůvěra, ale mnohé to chybně zaměňují za drzost apod.! Takovým se raději vyhýbej - jsou to podle mě manipulátorky, takže nelituj, že Tě nechcou. Závěrem ještě vysvětlení a vyvození závěrů z něj: - sebevědomí = znalost sebe sama (svých vlastností kladných i záporných a jejich vývoj - včetně možné stagnace) - zdravé sebevědomí se nezískává z porovnávání se s jinými, jak chybně mnozí dělají - sebedůvěra = víra že něco dokáži (sedí mi přirovnání na horolezce a základový tábor, v němž nejpozději musí věřit, že dosáhne cíle). - Mnoho lidí staví tzv. sebevědomí - správně sebedůvěru, na tom, že něco dokázali, ale to je špatně, protože brzo je to přestane tzv. uspokojovat a proto si vytíčí nový cíl, a že tím opět získají sebevědomí-sebedůvěru, a budou tak znova šťastni = pokud někdo staví sebedůvěru na svém majetku, ale ne na schopnostech, jimiž jej získal, tak má sebedůvěru nezdravou, ale pro ženy jsou atraktivní i či spíše zejména hlavně takoví muži. - Muži s tzv. zdravou sebedůvěrou jsou atraktivní méně/pro méně žen, protože takový muž si je vědom i svých nedostatků/záporů a občas o sobě pochybuje, ale pokud najde ženu, která je sama zdravě sebevědomá, tak ji to nebude vadi, protože nebude chtát jen brát, ale bude ochotna naopak i dávat - tzv. podporu ....

xxkouckaxx 19.01.2021

jsem zamilovaná už 22 let a mám pocit , že je to časem čím dál lepší

Tonny Montana 19.01.2021

lepší jezdit za kurvama... stojí to míň než rande a člověk za svoje peníze dostane to co požadoval.

Milan Tonny Montana 19.01.2021

pokud Ti jde "jen o to jedno" je to skutečně levnější, a to nejen finančně, ale i časově a námahou/energií

Tonny Montana Tonny Montana 19.01.2021

Milane ano byl jsem už tak 500x za 20 let vyšlo mě to asi na 750k ,ale manželství je nejdražší prostituce a mohl bych také přijít o vše.A ano jde mi jen o to jedno na lásku nevěřím.ženská stejně miluje jen tvoje prachy.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat