Partner nemusí vědět všechno

23.01.2021 | Vztahy

Jste spolu v „dobrém i ve zlém“, což ovšem neznamená, že partner musí být u všeho. Proč není dobré, aby o vás měl dokonalý přehled? Tyhle věci s ním nesdílejte, jinak si uškodíte!

Někteří lidé věří, že pokud někoho opravdu milujete a máte správný druh partnerství, měli byste být maximálně otevření a upřímní. Pokud jste rozumní, nic takového nikdy neuděláte. Důvěryhodný a funkční vztah je postaven na sdílení vašich pocitů, myšlenek a věcí. Toť vše. Co to znamená? Že partner nemusí vědět všechno! Které věci mu rozhodně neříkat?

Detaily z předchozích vztahů

Současný partner nepotřebuje znát všechny maličkosti o vašem vztahu s bývalými a ani mladické nerozvážnosti. K čemu mu bude informace, že jste totálně opilá přistoupila na sex ve třech? Jenom zapochybuje o vašem zdravém úsudku. Získané informace ho znejistí, zastraší nebo vyděsí, i když se oba dobře znáte. Sladká nevědomost je v této situaci blažeností!

Hesla

To, že partner zná heslo do vašeho notebooku, protože si z něj poslat nějakou poštu, je v pořádku. Ale to, že zná přístup do vašeho e-mailového účtu, profilu na sociální síti nebo bankovního výpisu, je už moc. Chraňte si své soukromí, je jenom vaše! Jakmile ho ohrozíte, vytvoříte nezdravé podhoubí pro pochybnosti a půjdete naproti nemístným otázkám. „Četl jsem, že zase jdeš na kávu s Petrem. Nepřeháníš to trochu? Řešíš s ním jenom pracovní věci, nebo je to celé jinak?“

Kosmetický režim

Po nějaké době vztahu před sebou partneři přestanou zavírat dveře do koupelny a na toaletu. Ani to se však nehodí. Tělesné potřeby, hygienické návyky při menstruaci ani pravidelný kosmetický režim nejsou pro lásku zásadními věcmi, ba naopak. Kvůli nim protějšek může ztratit iluze. Ostatně, na začátku partnerství muž vždy věří, že vaše krása je přirozeným dílem přírody. Nepochopí, že v pravidelných intervalech potřebujete masky na obličej, peeling nebo tonizující zábal z mořských řas. To je víc informací, než potřebuje!

Nevěry vašich přítelkyň

Společně trávený čas (v klidu) je v dnešní době drahocenný a posvátný. Nezahazujte ho vyprávěním o milostných životech vašich přítelkyň, jejich záletech a zlomených srdcích. Zaprvé je to škoda a zadruhé se vám jistě nesvěřily proto, aby se tajné informace tohoto typu posílaly dál.

Pocity z jeho matky

Vztah mezi matkou a synem je posvátný, takže pokud do něj vstoupíte, tak jedině na vlastní nebezpečí. O tchyni si můžete myslet, co chcete, ale rozhodně ji neurážejte a netitulujte hanlivými výrazy. Pokud jí „nepřijdete na chuť“, alespoň s ní uzavřete příměří a v rámci klidu v rodině se navzájem respektujte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat