O některých věcech ve vztahu lhát můžete

Lži a nepravdy jsou za normálních okolností v každém vztahu nepřípustné. Ale malé milosrdné lži někdy mohou pomoci, aby situace nevyskakovala až do nebes. Víte, kdy smíte pravdu raději zamlčet?

Že byste měli partnerovi v něčem lhát si asi neumíte vůbec představit. Ale znáte ty záludné otázky, u kterých víte, že pravdivá odpověď by zkrátka nebyla nejlepší řešení? Máme pro vás několik příkladů a většina z těch láskyplných lží je povolená s ohledem na sebevědomí a city partnera.

„Vypadáš perfektně“

Váš partner si oblékl na společnou akci svoje oblíbené oblečení? Tak se zhluboka nadechněte a vydechněte. Vždycky se můžete odvolat na malou lež, že na akci je předepsaný dress-code, ale nechtějte partnerovi jeho oblíbený outfit rozmluvit. Stejně by vás neposlouchal.

„Ta kabelka není nová“

I když si spoustu věcí kupujeme z vlastních financí, reagují muži na nové kousky alergicky – především, pokud se jedná o boty a kabelky. Abyste zabránily zbytečné hádce, není potřeba všech novinky okázala prezentovat.

„To jsi udělal skvěle“

Je jedno, jestli ho pochválíte za to, že vynesl odpadky, nebo že ohřál k večeři lasagne ze včerejška, muži pochvalu potřebují. A to i přestože takové věci považujete za samozřejmé, ukážete tím partnerovi, že vás potěšil a že si toho vážíte.

„Včera jsem vypila jen jednu skleničku vína“

Někdy jsou holčičí večery nebo firemní večírky trochu delší, než čekáte. A často se vypije výrazně víc než jenom jedna sklenička vína. Ale to nemusíte partnerovi strkat pod nos, a už vůbec ne, když on tam nebyl.

„Před tebou jsem spala jen se dvěma muži“

Nikdo, opravdu nikdo, nechce vědět, s kolika osobami měl partner nebo partnerka intimní vztah. Takový rozhovor přináší jen hádku a žárlivost. Vy sama byste asi taky nejásala nadšením, kdyby vám váš přítel řekl, že před vámi měl dalších 36 žen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat