Od těchto mužů dejte raději ruce pryč

Hledáte právě nového životního partnera? Pak neztrácejte čas s následujícími typy mužů.

Hledání vhodného partnera může být pěkně namáhavé. Pokud vám nepřeběhne přes cestu v obchodě nebo v kanceláři, musíte nejdříve najít kandidáta, kterého můžete otestovat. Ale i když by se mohlo zdát, že výběr je obrovský, je těžké oddělit zrno od plev. S následujícími typy proto vůbec neztrácejte čas.

Ublížený

Tenhle muž v minulosti zažil něco ošklivého. To sice mnoho z nás, ale u něj je podstatné to, že se přesto ještě nepřenesl. A tak vám nikdy nebude doopravdy věřit. Dostat ho z vlny hořkosti je téměř nemožné, a především to není vaše úloha. Štěstí s tímhle mužem rozhodně nehledejte.

Typická věta: „Vy ženy jste všechny stejné.“

Velké dítě

Život s nedospělým mužem je velmi náročný, protože neustále odmítá převzít odpovědnost za svoje jednání i za svůj život. Pokud si s takovým mužem něco začnete, dostanete dva v jednom – muže a dítě. Ale chcete to? Budete po něm uklízet, pamatovat si jeho termíny a připomínat mu, co má zařídit. V první fázi to možná může vypadat roztomile, ale dlouhodobě to váš vztah zabije.

Typická věta: „Připomeň mi ráno ten termín u doktora.“ 

Nechce se vázat

Je úspěšný v zaměstnání, vybudoval si dobrý životní standard a ví, co chce. Problém je, že to nejste bezpodmínečně i vy. Dlouhodobě se vázat na nějakou ženu je pro něj nepohodlné, proto se snaží vyhnout se tomu, aby byl k nějaké „povinován“. Slovo manželství ve slovníku nemá. Tomuto muži se ženy líbí, ale pouze jen jako krátké dobrodružství.

Typická věta: „Já ti zavolám.“

Zamilovaný do sebe

Tenhle muž chce jen jediné – aby ho obdivovalo okolí, a hlavně ženy. Miluje sám sebe víc, než kteroukoliv ženu, a hledá si proto jen takovou, která mu bude moci poskytnout každodenní obdiv, který potřebuje pro svoje ego. A to dokážou jen ženy s nízkým sebevědomím, které se nechají manipulovat.

Typická věta začíná zásadně slovem „já“.

Hráč

S tímhle mužem vám hrozí nebezpečí, že kvůli němu úplně ztratíte hlavu. Je to totiž dokonalý mistr proměn – je šarmantní, výmluvný, pozorný a v rozdávání komplimentů naprostý profík. Ale jen do té doby, než vás dostane do postele. Pak ukáže svoji druhou stranu – bude nespolehlivý, už se neozve a dost neomaleně vám dá najevo, že už zájem o vás ztratil. Bohužel si ale už získal vaše srdce.

Typická věta: „Momentálně žádný vztah nehledám.“

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat