Komentáře k článku

Siraellen 26.03.2023

4 roky

xxkouckaxx 20.03.2023

budeme mít 24 výročí

Detailista 19.03.2023

Tak se rozveďte a jděte za milenkou, když je lepší,proč se otravuje že s původní partnerkou? Ta si taky nezaslouží,aby žila s někým,kdo pro ni má jen špinavé fusekle a pohrdání. Je to žena,kterou jste si vybral a možná měl i rád,tak nepodvádějte a dejte jí svobodu. Určitě se vám oběma uleví,nebudete přece žít s někým horším, když tajně máte "lepší",tak za tím lepším jděte a eventuální děti si vezměte sebou,milenka se ráda postará 24/7,je přece lepší.

Jan 17.03.2023

"Muži nejsou naivní, vědí, že když se zavážou žít v partnerství či manželství, nebudou mít sex každý den." První věta a hned blábol. Každý chlap ví, že pokud bude chtít, bude mít sex i několikrát denně..., od čeho má téměř každý muž milenku či spíše milenky. A každý chlap ví, že milenka je v sexu a mnohdy nejen tam, lepší než to co máme doma.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat