Toxicky otravná romantická gesta

Partner vás zahrnuje dárky a květinami, a to i bez zvláštní příčiny – čistá romantika, že? No, přijde na to! V jedné anketě odpovídaly ženy, která romantická gesta považují spíš za otravné chování.

Je to láska na první pohled. Nemohla byste být asi šťastnější, ale pak udělá něco pitomého a zraní vás. Vztah je zničený, takže na řadu musí přijít romantická gesta. On si vaše srdce získá zpět a žijete šťastně až do smrti… Klasický scénář jakéhokoli romantického filmu. Ale realita vypadá trochu jinak.

Ve skutečném životě nezpůsobí dárky, veřejná vyznání lásky nebo podobná romantická gesta žádný zázrak. Právě naopak! Často chce osoba, která takto jedná, něco dokázat sama sobě. Na americkém webovém portálu Buzzfeed ženy vyprávěly o velkých romantických gestech, která jsou ve skutečnosti hodně otravná.

Nepřijme ne jako odpověď na pozvání na rande

„Ne neberu jako odpověď.“ Tak potom takový muž asi není úplně nejvěrnější… Je to jen protiva, který nezná hranice a o takového nemají ženy zájem.

Přepadovka

Objevit se neohlášeně v práci, nebo doma, jenom aby se mohl omluvit nebo vám vyznat lásku, je tak svazující, majetnické a nepříjemné pro každého, kdo se toho náhodou účastní. Překvapujte svou návštěvou jen tehdy, pokud jasně víte, že si to ten druhý přeje.

Veškerý čas strávený společně

Možná si vaše okolí myslí, jak je to milé a romantické, že chce váš přítel strávit všechen čas s vámi. Ale mějte na paměti, že on i vy máte právo trávit čas i s jinými lidmi nebo se svými koníčky. Zamyslete se nad tím, jestli o vaši přítomnost 24/7 nestojí jenom proto, aby přesně věděl, kde a s kým jste.

Žádost o ruku s velkým obecenstvem

Pokud se vám taková okatá gesta líbí, nemáme nic proti. Ale pokud to není právě váš šálek kávy, měl by to váš životní partner přece vědět… Občas je obecenstvo jako rukojmí – před tolika lidmi byste ho přece nemohla odmítnout.

Rytíř v nouzi

Možná občas u něčeho vypadáme jako „blondýny“. Možná není náš způsob zrovna ten nejefektivnější nebo nejelegantnější. Ale spoustu věcí chceme dokázat a dokážeme samy. Nepotřebujeme pokaždé silného muže, který okamžitě přiskočí jako rytíř v lesklé zbroji. Nechte nás být nezávislé!

Extrémní náklonnost na veřejnosti

Pokud partner se svojí partnerky neustále dotýká, je to zvláštní. Nemyslíme tím jeden polibek na veřejnosti, ale neustálé objímání a líbání, a to i v nevhodných situacích. Je spousta žen, které si myslí, že je to sexy. Ale není – je to majetnické chování. A pokud se nejedná o muže v hormonální nerovnováze během puberty, berte to jako varovný signál.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat