Muže nepřitahují ženy bez ambicí

Že se mužům líbí všechno, co má prsa? Ani náhodou! Možná se otáčejí za ženou v minisukni, aniž by si všimli, jak vypadá v obličeji. Ale na dlouhodobou partnerku mají mnohem vyšší nároky.

Kdo by nechtěl být pro partnera atraktivní na věky, že? Ale co vlastně považují muži na svých partnerkách za atraktivní a co naopak ne? Vybrali jsme nejčastější odpovědi mužů v anketě, kde odpovídali na otázku, co vedlo k tomu, že je najednou partnerka už sexuálně nepřitahovala. Kdo by si pomyslel, že jsou muži ve skutečnosti tak nároční…

Nesamostatná

Občas je pro muže těžké překonat přílišnou nezávislost ženy. Ale ani opačný stav není výhra! Ženu, která se o sebe nedokáže postarat, muži za příliš atraktivní nepovažují.

Nedostatek sexu

Sexuální touhy jsou velmi individuální a je vždy potřeba najít kompromis, který by vyhovoval oběma. Ženy, které sex odmítají příliš často, a nakonec si ho ani neužijí, pro muže žádnou výhrou nejsou.

„Štěkna“

Málo co může být tak žhavé a vášnivé, jako sex po hádce. Ale co muži opravdu nesnáší, je hádavá „štěkna“, která je peskuje za úplně všechno…

Neudržovaná

Asi to platí pro obě pohlaví stejně, ale jakmile se přehoupne vztah do druhé fáze a vy spolu začnete žít, už přestáváte tolik řešit, jak vypadáte a co máte na sobě. Je to tak samozřejmě v pořádku. Chodit celý den ve večerních šatech a na jehlách může být velmi nepraktické. Na druhou stranu vytahané tepláky a mastný drdol na hlavě taky nic moc.

Žádné ambice

Naštěstí je už doba, kdy žena patří do kuchyně, dávno za námi. Proto se nemusíte omlouvat za to, že chcete dělat kariéru. Navíc to většina mužů přijala s takovou samozřejmostí, že jim naopak vadí ty ženy, které žádné ambice nemají.

Zdroj: whisper.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat