Zničit vztah mohou i vaše myšlenky

Také o všem příliš přemýšlíte? Pokud se vám následující myšlenky zdají povědomé, měli byste na ně přestat myslet co nejdříve! Mohou vám totiž zničit vztah….

Naše myšlenky mají docela velkou moc. Protože dokážou nasměrovat náš život – a mnohdy velmi zvláštním směrem. Stejně jako náš vztah. Je proto zásadní, jak přemýšlíme o sobě a svém partnerovi. Následující myšlenky byste z hlavy měli vyhnat velmi rychle. Protože by se dříve nebo později mohly stát sebenaplňujícím proroctvím.

Partner musí být dokonalý

Pokud dáte této myšlence příliš mnoho prostoru, automaticky se zaměříte na negativní stránky svého milovaného člověka – a to dlouhodobě vede k frustraci.

Nejsem pro něj dost dobrá

Pokud by to byla pravda, pak by s vámi váš partner nebyl, ne? Každý, kdo se trápí takovou myšlenkou, přesouvá sám sebe na okraj – a to je naprosto zbytečné.

Možná bych měla mít někoho lepšího

Pokud svého partnera milujete bez výhrad, pak ho milujete takového, jaký je. A není potřeba si nechávat otevřená zadní vrátka.

Srovná se to samo

Krize ve vztahu? Pak jen čekat většinou nestačí. Je potřeba postavit se problémům čelem – to znamená mluvit o nich a společně hledat řešení.

Šťastné páry se nehádají

Tak to není vůbec žádná pravda! Šťastné páry mluví o věcech, které jim vadí nebo, na které myslí. Spolknout u toho frustraci a hněv je nakonec pro vztah mnohem nebezpečnější než těch několik vyměněných slov.

Pokud by mě miloval, byl by se mnou pořád

Pokud chcete spolu být každou minutu svého času – oba a dobrovolně, pak je to v pořádku. Ale zdravý vztah se skládá spíše v rovnováze blízkosti a odloučení. A oba by měli vědět, že mít volný čas jen pro sebe v žádném případě neznamená, že je ten druhý nemiluje.

Láska je všechno

Bylo by to krásné, ale i když se milujete sebevíc, znamená vztah vždycky i trochu práce – právě tehdy, pokud žijí společně. To je zkrátka nutné si ujasnit.

Zdroj: názory autora, birdie.com, psychologytoday.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat