Komentáře k článku

Tonny Montana 23.11.2021

Ale v podstatě láska se dnes stala businesem a pár i šeredných ženských mi samo řeklo ,že jde o to aby se ona a její děti měli dobře a cítily pocit domova a peněz .To že je debil se ukáže po letech a po 5 -ti letech to vzdají .Některý to vědí od začátku a vydrží to .Za život ve zlaté kleci to přece stojí.

Tonny Montana 23.11.2021

Pak je tu ještě jeden typ mužů ,který nám charakterním a slušným chlapům kazí pověst.Je to Alfa samec s vysokým sebevědomím a nízkým IQ.Je lepší když takový je chudý ,protože peníze v něm zvyšují moc,sebevědomí a ego.Takový vám zlomí srdce na počkání.Zvlášní je ,že takový vás velice přitahují a rajcují.Viz . lhář Belmondo skoro v každé své roli.

Siraellen 23.11.2021

ted už stěstí

princezna KRASAVA 22.11.2021

TONNY m. - jedudědku,tebe aby se dívky a ženy bályyyy

Tonny Montana princezna KRASAVA 23.11.2021

Právě kdyby si vybírali chlapi jako jsem já ,tak by si nemuseli stěžovat jak jsou hrozný.Ještě jednou děkuji všem tlučhubum ,vejtahům a lhářům jak jste ti ženský zkurvili a muži v jejích očích tak celkově klesli .

Tonny Montana 22.11.2021

Jenom blbá Rose z Titanicu to psychicky nedala a vzdala se života v luxusu a bohatství za románek s trhanem. Ale dneska mají ženský výdrž .Snesu jeho ponižování ,buranské chování a i to že je šerednej.Hlavně že se já a moje děti které jsem si vyprcala někde jinde budou mít dobře.

marielka 22.11.2021

Běž se léčit. To je ta lepší rada. Druhou tady raději nepíši.

marielka 22.11.2021

jak se to chováš???????????

xxkouckaxx 21.11.2021

pár žabáků jsem políbila než jsem našla prince

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat