Komentáře k článku

Xxx 06.01.2022

Souhlas.. jsem zlenivěl přes svátky přibral ještě že pracuji mimo své bydliště takže přes týden se starám sám o sebe. Hezký nový rok přeji všem

Siraellen 04.01.2022

Bohužel je to tak

xxkouckaxx 03.01.2022

dřív pár kil navíc nikoho nerozházelo , dnes se všichni můžou pos..... žádná vychrtlina mi nebude diktovat jak mám vypadat

naposledy naposledy naposledy 03.01.2022

Každý to ví, že dnes nikdo nepředstírá, že je to zdravé. Každý ví, že je to nezdravé. Jen se občas na obálkách časopisů předstírá, že by tlusté snad mohlo být někdy i hezké...Ale já jsem za vnitřní upřímnost, ne upřímnost navenek.

naposledy naposledy 03.01.2022

Spíš mu vadí, že to kritizuje jeho chování a postoje. Přitom by si za nimi mohl stát. Ale taky bý je mohl změnit. Upřímnost hoši, vnitřní upřímnost. Nic nestojí, jenom snížené sebevědomí, přinese deprese a předčasnou smrt.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat