Komentáře k článku

Petr 29.01.2022

Pamatuji si všechny. :-)

1005 26.01.2022

Tak jsem dostala další šanci. Třeba mi fakt držel palce. Nechci ji promarnit. Víc už jich mít nemusím, třeba vzhledem k tikající bombě mých jater. Musím se dát do práce a už nebýt jenom teoretik ale taky praktik v živtě. Prostě aspoň něco cokoliv dělat, nejenom snít a přemýšlet a trápit se, bát se a těšit se. A hlavně se starat o děcka. Když jem před hodinou myslela, že hra skončila a začínají těžké časy, (prostě že mám rakovinu) myslela jsem na to, co mu napíšu. A kupodivu to nebyly výčitky. Nechtěla jsem aby měl výčitky svědomí, aby ho to poškodilo a bránilo mu to ve šťastném životě. Chtěla jsem aby byl šťastnej. A to chci i teď.Jenomže to by musel zabrat správným směrem. A to nikdy nepochopím proč nechce udělat. Má tolik co nabídnout. Nevěřím, prostě nejde uvěřit, že by člověk, který toho má tolik nemohl nikoho najít, pokud hledá. Je to záhada a já ji pravděpodobně nikdy nerozluštím. Podívej se do zrcadla. Já jdu do zbytku života už značně poškozená. Pro muže do 60 jsem naprostý vzduch :-) Žádný na mě nereaguje. Zdraví nic moc. 130 kg, bez přátel, z celé široké rodiny mám jen maminku, a půl nebo čtvrt nebo jenom 10 procent, nebo jenom 5 procent bráchů, nejsem lidem moc sympatická, asi jim nemám moc co nabídnout. Ale mám už zkušenosti. A tak důkladně promyšlený know how na života jako snad nikdo. Jenom se pustit do té praxe. A já cítím velkou potřebu se do ní pustit. Na toho mladého muže samozřejmě nikdy nezapomenu. Pořád se mi líbí a vždycky asi bude, protože je mladší, a taky schopný, vždycky tudíž bude žádoucnější než já. Ale můj život mě volá. A na něho zase čeká ten jeho. Třeba jednou spolu navážeme nějákej kontakt. Až budu po přechodu, až z ženy ve mě vůbec nic nezbyde, až na mě nebude co ukrást, pak mu ráda dám určitou odpovídající část své přátelskosti. Ale nikdy už to nebude jako dřív. Snad jsem mu moc neublížila. Anebo jsme si snad ublížili navzájem stejnou měrou. Ublížili a zároveň obohatili.

xxkouckaxx 26.01.2022

ale dá , já is nani ani nevzpomenu

Siraellen 26.01.2022

bylo to hodně bolestivé

lenka 25.01.2022

už jsme 40 let odloučeni a pořad jsme spolu

Krupinka 25.01.2022

Ale da :) bohuzel spalene mosty a tim uctivam zeny ktere to maji tak proste a zaroven si preji byt se svoji laskou porad :) cestynu nereste dekujy XD Jinak znova opakuji vse je individualni uz to pochopte pro nekoho far cfry 6 naprosta bomba a pro nekoho je blbost gta 5 :) Pokud je zena ktera za to stoji premaze vam vase vzpominky ale ja jak ctu nektere a hlavne co se tyce nevery je mi na zvraceni a jak to jeste obhajuji proste hnus :) Mejte se hezky a nezapomente clankama se neridit : ) Jen dodam holkam jste se smali ze cetli bravicka a co delate vy ?:) hmmm,,, pa:)

Zuzana 25.01.2022

Nemám špatné vzpomínky na první lásku, bylo t opěkný vztah, ale nestýská se mi, nevzpomínám..

Alesi 25.01.2022

Tak hlavně jak jde zapomenout na tu poslední :o)

Tonny Montana 24.01.2022

Nedá ,NO!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat