Komentáře k článku

xxkouckaxx 26.01.2022

toto vůbec neřeším , jsem spokojená

Siraellen 26.01.2022

bohužel ano a velmi toho lituji

Simona 25.01.2022

Mam za sebou dva dobry vstahy.

Krupinka 25.01.2022

Njn cestinu resit nebudu :) Udelat tlustou caru jde jedine za predpokladu ze to mate u sebe nastavene a pak ze potkate naprosto uzasneho a kouzelneho cloveka, bohuzel vzacnost :) Zapomeli jste napsat toxic vztah XD nikdo nema pravo urcovat co a jak ma mit kazdy vztah jasne?:) chcou si oba koukat do mobilu ? v poradku :) chcou mit sve ex a treba si dat 4 ? :) v poradku XD maji oba spalene mosty a neuznavaji to co nam spolecnost predhazuje? ze nesmi byt spalene mosty nevera povolena atd ,,,, v poradku,,,, nesmi to ublizovat tomu druhemu :) Me vadi psani si s jinyma hledam vztah bez kamaradu a nikdo mi to rozkazovat nebude jasne?:) a hulvatum neodepisuji :)ju? me vadi i smailik a psani jinym u me to je nevera jasne? jsou lidi viz tiktok prisna pravidla a omezenci nepochopili no :))))))) Krasny den .

Zuzana 25.01.2022

Mám za sebou tři velmi nezdravé vztahy... Někdy se človek vrhá znovu a znovu do stejných propastí a trvá roky, než si to uvědomí. Ve všech třech vztatích jsem prakticky od začátku cítila problém, ale nechtěla jsem si to natvrdo přiznat. Dá se říct, že jsem byla zmanipulovaná sama sebou. Věřilqa jsem, že nejsem dost dobrá a nic lepšího si nezasloužím.... No, ...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat