Komentáře k článku

Silvie 12.04.2022

Já se rozloučila po 27 letech přátelství splňovali 3 body - nejlepší rozhodnutí co jsem udělala

Jana 12.04.2022

Měla jsem kamarádku, tedy považovala jsem ji za kamarádku, a pak se to stalo něco, co mě přesvědčilo o opaku. Rozvedla se a byla na tom fakt mizerně. Všem nám jí bylo líto a snažily jsem se v rámci možností ji podržet. A za pár měsíců/let si našla jiného chlapa a zase bylo lépe. A pak se zadařilo mně pracovně a tak nepřející a zlou reakci jsem fakt nečekala. Ale když se koukám zpátky, tak to povyšování tam bylo vždycky. Jen jsem to neviděla nebo možná nechtěla vidět ?

Hana 12.04.2022

Měla jsem kamarádku 26 let, jenže se začala příliš starat o můj soukromí život. Kontrolovala me i v pozdních, vecernich hodinách telefonicky kde a s kým jsem. Kontrolovala mě i přes den telefonem kde jsem a s kým. Nemrzelo ji zazvonit na zvonek v 5.30 ráno a prolezt byt koho tam mám. Prostě inteligentní kra.... na pravém místě..... Atd. Než tohle, to kamarádky nepotřebuji. Je mi dobře bez nich.

xxkouckaxx 11.04.2022

rodina je mi přednější

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat