Na kamarádku není nikdy pozdě

Nemusíme být osamělí, abychom toužili po nové kamarádce. Po skvělé ženě, se kterou se můžeme smát a snít. Protože pro novou přítelkyni se místo v životě vždycky najde.

Děti jsou zaneprázdněné svým vlastním životem, muž má fotbal a vám chybí člověk, se kterým byste si mohla vyměňovat nápady?

Když je vám víc než 20 nebo 30 let, často není úplně snadné najít nové přátele. Pak je na čase vyzkoušet některé tipy.

Zapište se do nových kurzů

Je velmi snadné navázat nové kontakty, pokud se zapíšete do nového kurzu, který vám pomůže společně postupovat životem. Co třeba kurz španělštiny nebo pečení? A kdoví: Možná příští rok pojedete se svou novou kamarádkou do Madridu a užijete si na pár dní společně španělský život.

Vyzkoušejte nový sport

Pokud vám doma padá strop na hlavu a hledáte nové známé, zkuste sport, který jste vždy chtěla vyzkoušet. Co třeba jóga, tenis nebo týmový sport, jako je například volejbal? Dokonce i taneční třída pouze pro ženy může být ideální pro vytvoření nových přátel. Výhodou je, že už máte alespoň jeden společný zájem.

Vyhledejte staré kontakty

Proč se nepokusit kontaktovat přítelkyni, se kterou jste chodila na univerzitu. Ano, možná jste se neviděly několik let a ano, pravděpodobně se vaše životy od té doby nesmírně změnily. Ale kdoví, možná se dnes k sobě hodíte ještě lépe než před lety.

Rezervujte si večeři

Větší města nabízejí možnost seznámení, jako je večeře nebo sklenička na baru. Na takovém setkání se potkávají lidé, kteří se nikdy předtím neviděli, aby spolu strávili pěkný večer. Podívejte se na internet a zkuste podobné nabídky najít i ve vašem okolí.

Zapojte se

Ať už sociálně nebo v sousedských skupinách: Sociální závazek vás spojuje, dělá vám radost a určitě umožní i vzniku nových přátelství.

Cestujte

A tím myslíme bez své rodiny. Připojte se k turistické skupině a vydejte se na výlet na víkend, na krátký výlet do Alp. Uvidíte, že v takových smíšených skupinách se vždy najde nějaký člověk, se kterým si budete velmi dobře rozumět.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat