Hledání dokonalého protějšku

Spřízněné duše patří minulosti! Najít svoji jiskru života a plamen vaší lásky je něco tak jedinečného, že to zastiňuje všechno ostatní. Jak poznáte, že vedle sebe máte svůj dokonalý protějšek?

Všichni jsme slyšeli o spřízněných duších. Je to láska tak výjimečná, romantická nebo platonická, kterou cítíme k osobě, která si nás váží, chápe, cení a samozřejmě nekonečně miluje. Spřízněné duše potkáváme celý život – a vztahů s nimi můžeme dokonce několik, ale jiskru vašeho života najdete jen jednou za život.

Co je jiskra života

Koncept jiskry (plamene) má svůj původ v řecké mytologii, kde se mluví o tom, že duše je rozdělená na dvě části, které se nacházejí v různých tělech. Celý život hledáme svou ztracenou polovinu, která nás doplňuje. Jiskry jsou naše zrcadlové obrazy a dokonalé protějšky, které odrážejí náš charakter, silné a slabé stránky.

Jak poznáte, že jste svoji jiskru našli

Nejste si jisti, zda jste už svůj dokonalý protějšek našli? Máme pro vás znamení, která mohou naznačit, že dál hledat už nemusíte.

Vaše cesty se neustále protínají

Spoustu lidí potkáváte ve svém životě opakovaně. S jiskrou to ale platí dvojnásob! Jakmile se vaše cesty zkříží, pocítíte zvláštní přitažlivost, která může vyvolat emocionální chaos. I když každý potřebuje čas pro sebe, aby si uspořádal své myšlenky a pocity, bez jiskry vašeho života bez sebe dlouho nevydržíte.

Vášeň a konflikty

Vlna emocí, kterou cítíte, když se setkáte se svým dokonalým protějškem, může být docela ohromující. Tak ohromující, že neustále kolísáte mezi nekonečnou přitažlivostí a spalující vášní na jedné straně a neustálými konflikty na straně druhé. Láska je tak intenzivní, že si vyvinete silný ochranný instinkt.

Vidíte sami sebe

Když narazíte na svoji druhou polovinu duše, nemůžete se zbavit pocitu, že se díváte do zrcadla – nebo spíše, jako by druhá osoba sama byla vaším zrcadlem. Všimli jste si vtípků, které vám připadají povědomé? Možná proto, že děláte přesně stejné vtípky. Na druhou stranu se také naučíte oceňovat vlastnosti, kterých jste si nikdy předtím nevšimli.

Jako najít domov

Domov je místo, kde se cítíme naprosto bezpečně. A od té doby, co jste našli svůj protějšek, se toto místo stalo člověkem. V jeho přítomnosti se cítíte pochopení, milováni a dokonalí. Máte pocit, že jste konečně dorazili do cíle. Protože teď máte po svém boku někoho, na koho se můžete spolehnout – vždy a bezpodmínečně.

Zdroj: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat