Prožijte líbánky bez toho, aniž byste opustili dům

14.08.2022 | Vztahy

Na líbánky může dojít i po letech! Nevynechávejte je, mohou utužit vztah a prohloubit spojení mezi partnery. Ale co když nemáte moc peněz, nebo se bojíte se covidových restrikcí? Neopouštějte dům, a přesto si je užijte!

Líbánky v exotickém ráji, s drinky, masážemi, romantickými večeřemi při svíčkách a spoustou něžného milování jsou pro mnoho lidí pouze zbožným přáním. Dobrou zprávou je, že se dají prožít i trochu jinak – v klidu, doma a bez velkých finančních výdajů. Které tipy můžete vyzkoušet?

Naplánujte pozdní noční show

Zůstat vzhůru přes noc? Parádní nápad! Pokud jste vy a váš partner doma sami, využijte toho. Poslouchejte svou oblíbenou hudbu z doby, kdy jste se seznámili, připravte dobré jídlo, pusťte si film. Celonoční soukromé večírky dokážou odstranit emocionální bariéry a jsou skvělou stmelovací aktivitou, která vám může vrátit pocity spojení, jež jste měli na svých prvních schůzkách.

Virtuálně cestujte

Pro ty, kteří mají rádi dobrodružství, ale nemohou se dostat přes práh bytu, je tu řešení. Náhlavní soupravy pro virtuální realitu vám umožní prozkoumat města, starověké relikvie a dokonce i svatyně. Nepotřebujete výkonný počítač ani jiný stroj. Zkrátka si jen nasadíte brýle, připojíte se k internetu a můžete se z nudné reality přenést do té virtuální. Možné je úplně všechno!

Zařízení si půjčte od někoho známého či od firem, které si za zápůjčku naúčtují poplatek. Ten se ale v zážitcích mnohonásobně vrátí! Mimochodem, kurýr vám zařízení přiveze až domů a díky tomu konečně poznáte mléčnou dráhu, cizí planety a vzdálená místa, na která byste se jinak nikdy nepodívali.

Proměňte svoji terasu v uklidňující oázu

Pokud máte balkon, terasu nebo dvorek, vylepšete tento prostor „v dovolenkovém stylu“. Rozsviťte několik světýlek, vyndejte gril, obklopte se měkkými polštáři, kupte houpací sítě, přehrávejte si zvuky oceánu na reproduktoru s bluetooth a taky pro vás i pro partnera objednejte maséra, který dorazí s veškerými potřebami, tedy masážním lehátkem a voňavými olejíčky. Zároveň si nezapomeňte objednat jídlo, na líbánkách se přece obvykle nevaří!

Zdroje: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat