Význam častých snů o vztazích

Sny nám umožňují nahlédnout do našeho podvědomí. Víte, jaké jsou čtyři nejčastější sny o vztazích a co znamenají?

Všichni jsme to už někdy zažili – sen, který byl tak intenzivní, že na něj musíme myslet celý den. A možná nejčastěji naši hlavu zaměstnávají sny kolem našeho partnerství. Toto jsou čtyři nejčastější sny o vztazích a jejich význam.

Když se vám zdá o podvádění

Jedním z nejčastějších snů o vztahu je podvádění. Pokud se vám zdá o tom, že vás váš partner podvádí, znamená to, že si nejste jisti – ať už ve vztahu, nebo sami sebou. Tato nejistota může pramenit z pocitu, že vás váš partner nedokáže dostatečně ocenit nebo dlouhodobě nízkým sebevědomím.

Když vás partner opouští

Pokud máte sny o tom, že vás partner opouští, může to znamenat potlačené pocity hněvu nebo emoční zhroucení. Pocit, za který nemusí být nutně zodpovědný váš partner. Ve vašem životě se může stát velká změna. Pokud však dojde k rozchodu, protože váš partner zemře, odráží to váš strach ze ztráty.

Pokud jste se ve snu rozešli

Tento typ snu vám chce říci, že je čas se vzdát. Na jedné straně to může znamenat váš vztah, který možná už nějakou dobu neklape. Na druhou stranu, sen o rozchodu by také mohl naznačovat balast ve vašem životě, který si s sebou už dlouho nosíte a je čas na nový začátek.

Sny plné sexu

Význam takových snů je všem asi zřejmý: Toužíte po fyzické blízkosti. Na druhou stranu je mnohem zajímavější, kdo je ten člověk, o kterém sníte. Pokud je to váš partner, je to poměrně jasné – prahnete právě po jeho náklonnosti. Ale pokud sníte o někom, koho znáte, mohlo by to znamenat vás ten člověk sexuálně přitahuje. A když po probuzení žádnou přitažlivost necítíte, existuje druhé vysvětlení: Vaše podvědomí vám říká, že na druhém člověku je něco, co vám nebo vašemu partnerovi chybí.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat