Když se vztah neposouvá dál

30.08.2022 | Vztahy

Pořád říká, že se mu líbíte, ale váš vztah se nikam závratně neposouvá. Dělá si z vás ten chlapík legraci, nebo se jen bojí závazků? Nesedněte mu na špek a chraňte svoje city!

„Není vhodný čas. Mám tě rád, ale ty si zasloužíš někoho lepšího.“ Každá žena někdy slyšela fráze podobného charakteru a zároveň si říkala, co udělala špatně, že ji ten bídák nechal na holičkách. Láska je totiž složitá. Ten, kdo se vám líbí, o vás nemusí mít zájem, tak už to v životě chodí. A důvody, proč alfa samci nejsou připraveni na vztah? Pokud odmítají posunout se v partnerství dál, zabývají se těmito věcmi!

Jejich myšlenky zaměstnává někdo jiný

Nejenom v telenovele se řeší milostné trojúhelníky i čtyřúhelníky. Možná, že ten, kdo vám na začátku sliboval lásku, z hlavy ještě naplno nevymazal svoji bývalou – nebo mu cestu zkřížila bytost, o které se domnívá, že je v porovnání s vámi lepší partií. Samozřejmě byste se ho asi neměla rovnou ptát, jestli spolu nejste příliš dlouho. Je velmi nepravděpodobné, že by vám řekl pravdu.

Spíš se podrobněji zaměřte na jeho chování, denní návyky i řeči, které má u oběda. V případě, že se vaše podezření potvrdí, promluvte si a rozhodně se nespokojte s chlapem, který nedokáže oplácet lásku a pozornost, kterou mu věnujete. Pokud vás má rád, ale nechce vztah, neztrácejte čas.

Vyhovuje jim současná situace

Každý z vás bydlí ve svém, scházíte se po předchozí domluvě, obě strany mají dostatečný prostor pro své zájmy, koníčky nebo práci. Proč měnit něco, co funguje? Z jakého důvodu by muž měl investovat do vztahu, když teď dostává vše, co chce, mínus závazek? Jeho přátelé, zaměstnání a koníčky jsou stále prioritou, což on nechce změnit. Jedinou možností, jak zjistit, zda je reálné posunout se dál, je zeptat se přímo jeho.

Cítí, že „to“ není ono

Je to něco jako vyčkávací taktika a trhání okvětních lístků kopretiny. „Mám-nemám?“ Muži si často nejsou jistí, zda potkali tu pravou pro život, ale jelikož jim dotyčná dáma vyhovuje v posteli či v kuchyni, nechávají si ji „v záloze“. Obvykle se tohle pozná podle toho, že pán tvorstva nevyhlíží společnou budoucnost, nic neplánuje a nápadně se zajímá spíš o vaše tělo než emoce a city.

Nepřepokládejte, že změní názor, spíš se zaměřte na sebe. Chcete s ním mít neformální vztah? Dělá vám to radost? Jestli odpovíte ano, pak tuto situaci přijměte takovou, jaká je. Pakliže se vám status milenky nelíbí, nechte ho být. Můžete plánovat a spřádat intriky, ale stejně všechna vaše dřina přijde vniveč. A navíc se třeba vinou zbytečně investované energie připravíte o jiného nápadníka – prince na bílém koni.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat