Romantické komedie nejsou ze života

Romantické komedie jsou skvělé, když chcete „vypnout“ a zasnít se. Některé věci, které se ve filmech dějí, jsou tak nereálné, že o nich jen můžeme snít. 

Občas je reálný svět příliš reálný, a tak jsou romantické komedie přijatelným východiskem. Ale při jejich sledování je dobré si uvědomit, že naopak v nich není téměř nic reálné.

Nakupování a zmrzlina řeší všechny problémy

Co dělat, když se s vámi najednou princ Charming rozejde? Jasně, nejdřív nakoupit a pak zakončit večer s kilem čokoládové zmrzliny, zatímco budete brečet své přítelkyni do telefonu. Druhý den je zase vše v pořádku. Typická rychlá terapie – podle každého filmu pro teenagery. Jenže v reálném životě to tak jednoduché není. 

Neustále divoký nechráněný sex...

... a orgasmus ihned potom, co začnete. A samozřejmě vždy nosíte sexy podprsenku a kalhotky, které jsou perfektně barevně sladěné. A nikdy nemáte menstruaci. O menstruaci se vůbec ve filmech mluví málo – a pokud, tak jen jako o něčem negativním. Třeba jako „Proč jsi zase tak podrážděná? Máš zase menstruaci?“

Jste neuvěřitelně krásná, jakmile si sundáte brýle pro šprty

Scény před a po proměně, jsou nejlepší scény v romantických komediích. Z plaché dívky se najednou vyklube opravdová kráska. Je však dost nereálné, že stačí sundat brýle a narovnat si vlasy. 

Probudíte se vždy krásná

Měla jste dlouhou noc a ráno se probudila s dokonalým make-upem, takže můžete hned jít ven – klasika! Žádné rozcuchané vlasy, žádná rozmazaná řasenka pod očima, žádné červené otlaky od polštáře. Hrdinky občas dokonce vyjdou nalíčené i ze sprchy. Musíte si na to dát pozor!

Žijete ve velkých bytech v drahých městech

Novinářka na volné noze, byt na Manhattanu a skříň plná značkových bot. Rádi bychom viděli bankovní účet Carrie Bradshaw. V reálném životě byste si sotva mohla dovolit byt v New Yorku o velikosti její šatny.A chodit denně na brunch by také nešlo.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat