Komentáře k článku

Siraellen 17.12.2022

myslím si že ne

Renata 11.12.2022

A nemohla by se autorka naučit správně skloňovat? Proboha - 2. pád, tedy "vyrůstajících". A ještě je to v titulku!

Vojtech 09.12.2022

Jsem vice vnimavejsi a empaticky. Zaroven se v ankete nenajdu, nemam rad prilis "muzne" zeny. Ocenuji zenskost. A posledni roky takove zeny nejsou. Jsou zde karieristky, co chteji zit samy a nikoho nepotrebuji. Toto je asi typicke pro nasi kulturu. Stesti jsem nasel az v Asii. Zeny jsou tam stale zenske. Maji zajem o rodinu. Chteji neco budovat. Neutikaji pri prvnim problemu. A tam jsem mel ohlas 120%, az me to zaskocilo. V Cesku po me nestekne ani pes :-D a penez vydelam dost, sex je vetsinou take ok. No, proste si v CR nerozumime. Nevim pro koho jsou prilis dominantni zeny a stale me to zajima. Stale se ucim :-)

Jarda 09.12.2022

není to docela pravda...vše záleží na výchově matky. Vyrůstal jsem s bratrem a máma nás vychovávala : buďte na ženy něžní nebo vás zmlátím...myslím že tento způsob výchovy mi hodně dal ...

xxkouckaxx 08.12.2022

můj má 3 starší sestry a je v pohodě

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat