Komentáře k článku

Go 12.03.2019

Feministka se těchto provinění dopustit nemůže. Ne ?

magazín pro ženy včera, dnes a zítra 24.12.2018

Manželka říká, že v tom smradu nemůže přežít, a tak vždy nechává otevřené dveře na záchod. To se pak naředí se vzduchem a ona přežije. Často přemýšlím o tom, že ty dveře zavřu.

Molka magazín pro ženy včera, dnes a zítra 07.03.2019

Nebuď škrob a zainstaluj odsavač!!😂

Červený trpaslík 07.12.2018

No, pokud je kniha o tom , jak si partnera udržet, a ne o tom jak s ním vydržet, je jasné, že ta dáma je blbá jak kuchyňský sporák. Ale když si ti knihu někdo koupí ...(pomožme mu tam ..

Jenda 07.12.2018

Pohled na curajici partnerku je nekdy sexualne vzrusujici.

Červený trpaslík Jenda 07.12.2018

Tak proč si nevybudujete latrinu v každé cimře ?? Nejlépe prosklenou .. (Budete mít podívanou nonstop a vyvrcholíte bez nutnosti použití kondomu a hlavněušetříte ..)

Lída Praha 05.12.2018

To je nějaká zvláštnost nechat si od přítele oholit kromě nohou i kundičku .

janka 02.12.2018

Lidé jsou různé. Jak se říkává. Tyhle rady prostě někdy platí, někdy ne. Tuhle tu jedna radila, že chlapa si udrží, když mu nedá (jen za odměnu). Jiná zase, že ho každou noc vyždíme a ona mu na jiné zajde chuť. To je prostě Bety. Na jiném serveru píše tyhle kraviny nějaká Gábina.

Gwyn 30.11.2018

Kdysi dávno kamarád říkal : "Když vidíš pěknou babu, tak na ni dostaneš chuť, ale když si ji představíš na hajzlu, tak je po chuti"

Patrik Veselý 25.11.2018

Čím větší "volovina", tím výš je na takovýchto portálech na internetu umístěna. Můžu říct - je mi "skorošedesát" a podobné blbosti opravdu nelze řešit nějakou knihou jako návod do partnerského života . Pokud nemá do pětadvaceti člověk vytvořené ty správné návyky (dané rodinou, kamarády, kolektivem, přítelkyní a dalšími osobními vazbami které by měl mít) , tak je to prostě "v háji". Už to nezlomíte a negativa ten člověk bude táhnout v životě dál ať jsou jakákoliv (prostě už je má zažraná v těle). Vyjímky samozřejmě potvrzují pravidlo ,ale je jich tak 5 procent (možná).Každý protějšek by si měl ta rizika uvědomit a podle nich postupovat.

Samice 21.11.2018

Totéž platí o mužích, chtějí-li si udržet ženu, ať laskavě vykonávají potřebu při zavřených dveřích. Žádná žena není zvědavá na jejich zápach, který se za nimi stejně line. To je oboustanné, nechápu proč by si na všechno měly dávat pozor jen ženy...?! Články o howně !!!

Janka 18.11.2018

To už jsme věděli jako malé děti, že se to nedělá. To nám nemusí vykládat žádná Australanka.

Šmirgl 06.11.2018

Čůrání je v pohodě, to mě vzruší. Ale na velkou si dámy zavírejte dveře :-)

Izabela 04.11.2018

zatímco chtít, aby na mne muž čuměl při porodu je děsně sexy !

Ťulda Izabela 07.11.2018

Porod je nestandartní situace, která se přihodí párkrát, ne-li pouze jednou za život. Atraktivita ženy tím u dobrého muže neutrpí, naopak. Nedával bych to na roveň čůrání na wc, které je zdravá žena schopna učinit i ... řekněme sexuálně zajímavím. ;)

Kytka Izabela 05.12.2018

Zě tě viděl při porodu ale doma šukáme v kožichu. aby jsme se neokoukali.

pagani 29.10.2018

K...a proti vodě utáhne tři lodě, alespoň pro mne to tak naštěstí vždy platilo, to ovšem bukvice, které tady píší o "pudech" nikdy nepochopí.

Lopaťák 27.10.2018

Tyhle starosti bych chtěl mít. Dvě šichty v kamenolomu by tu paní trochu lépe nasměrovaly k tomu, co je v životě důležité. Nevím, jestli ženy odpuzují muže při kadění na otevřeném WC. Ale asi na tom něco bude, když si vzpomenu, jak se kdysi na stavbě běžně sralo v unimobuňce na lopatu, když se venku nebylo kde... A pak se ta lopata vynesla ven a to lejno de rozhodilo kolem dokola! :-P

ruruch Lopaťák 28.11.2018

...robils na uranu? :-p

František Dlouhý 25.10.2018

Spousta husiček si myslí, že mají mezi nohama poklad. Není to tak. Leč na pudy ovládanou většinu to stačí. Mimochodem, ty rady stojí za starou bačkoru. Nevidím důvod, proč manželce občas neoholit nohy.

Kači František Dlouhý 26.10.2018

Svatá pravda. Taky mám ráda, když mi chlap oholí frndu 😉

Ali Kači 18.12.2018

Máte zájem? Holící potřeby mám... :)

Natálie Praha 25.10.2018

Pozor holky :-) To je parádní návod :-D Každá dobře víme že pracháče si udržet musíme za každou cenu než ho řádně "opucujeme"Chudých blbečků je všude jako poseto a tam pořádné alimenty nečekejte pokud vůbec něaké dostanete..Základ je nechat se ojet od pracháče a ždímat..Soudy jsou nám nakloněny a prachy jsou prachy :-) Hodně úspěchů :-D

Ťulda Natálie Praha 07.11.2018

Když to berete takhle, zůstanete sama, stará, šeredná, nežádoucí a chudá. Oni ti bohatí právě blbečci nebývají a neoplodní kdejskou fuchtli, víme? 😉

Emil 23.10.2018

Nejhorší v začínajícím vztahu je, když si ženská myslí, že se z té její kačenky pos--ru.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat