Vykutálené záminky pro ukončení nepovedeného rande

Žaludeční nevolnost, těžká migréna nebo předstíraný telefonní hovor od nervózního šéfa, který žádá okamžitou nápravu pracovních restů. I tohle jsou běžné strategie, které umožňují předčasný odchod z hororového rande!

Někdy si to na prvním rande prostě „sedne“ a o milou zábavu i legraci není nouze. Jindy je to přesně naopak a z premiérové schůzky se stává naprosté fiasko podpořené trapnou atmosférou. Co ale v takové situaci dělat? Protrpět to až do konce? Nebo rychle vymyslet únikový plán?

Dilema, které je třeba vyřešit

Podle nedávné studie (1) uskutečněné britskou finanční institucí Britannia Rescue, která je zároveň i poskytovatelem silniční asistence, se převážná většina randících o následném postupu rozhodne v průběhu prvních 25 minut. I tak málo stačí! Celá pětina zklamaných lidí to svému společníkovi řekne narovinu a ze schůzky, která rozhodně neprobíhá dle jejich představ, raději odchází. Jak si počíná ten zbytek? Bezmála 70 procent jedinců se sice nesmírně nudí, ale trpělivě vydrží až do konce, k čemuž je nutí obyčejná zdvořilost a dobré vychování. Mezi nimi je i 30 procent optimistů, kteří doufají, že se zlepší nejen počáteční špatný dojem, ale i celé rande. Ovšem u toho raději pomalu přemýšlejí o plánu B, a to pro případ, že by se to celé ještě více zvrtlo. Jaké jsou nejvíce používané únikové strategie?

Promiň, je mi nějak nevolno!

Asi nejčastější výmluvou, jak se z příšerného rande dostat do bezpečí, je dle závěrů výše zmíněné studie náhlá žaludeční nevolnost způsobená špatným jídlem, popřípadě bolest hlavy nebo těžká migréna. Dobře ale zabírá i nemoc blízkého člena rodiny, jež vyžaduje okamžitou péči. Někteří kreativci sází zase na předstíraný telefonní hovor od arogantního šéfa či svého dobrého přítele, který se ocitl ve velké nouzi a nutně potřebuje pomoci. Pro jiné je perfektní záminkou spíše to, že si najednou vzpomněli na nějaký úkol, který je třeba neprodleně vyřešit. Už jste takové vymyšlené důvody někdy použili?

Zdroje: (1) www.lv.com/insurance/press/denise-van-outen-and-britannia-rescue - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat