Komentáře k článku

Vašek 13.03.2023

Jak trefné. Už nějaký čas to zažívám s jednou dámou, která se chová naprosto sobecky, jen by brala a když už to směřuje z mé strany ke konci, tak opět začne namotávat. Hlavně si vždy dělá zadní vrátka a má další borce, který ji to také žerou. Je to velké herecké umění. Když jsem si přečetl článek, tak mám už jasno. Láska je někdy slepá... Zasloužím si víc a už se nebudu trestat!!!

Andy 12.03.2023

Jsou to hajzlové, žádnému nevěřím!!

Katerina 12.03.2023

Taky jsem podobný vztah" zažila" dnes nechápu,jak jsem mohla být tak blbá a nechávat se opíjet rohlíkem. Poté jsem ale velice rychle šla od podobných rychle pryč ,vůbec nemá cenu dávat svůj čas,pokuď je vše podle dotyčného. Muž má ženu mít na prvním místě.

VK 12.03.2023

Takovy tady opravdu existují. Naslibují mimiko, rodinu, dokonce Vas pozadají o ruku pred celou rodinou zeny(jen hrana komedie) ve smyslu - pozor zavri hubu, tady je prstynek. Pred svoji rodinou narcis ani neoznamil zasnuby, natoz nejakou svatbu. Kdyz prislo na reseni dovolene, nechal ji zaplatit zenu a na posledni chvili dovolenou zrusil a rekl ze nikam nepojede. Hnus velebnosti, chce se mi z takoveho blejt a tohle mile damy, zije tady mezi nami na vysočině, tak pozor na pana truhlare!

Ak 11.03.2023

Presně s tímhle typem muže bojuji již téměř dva roky. Vše je přednější ne já, je sobec a narcista.

Franta Ak 13.03.2023

Tak to je videt ze ti imponuje, kdyz jsi s nim vydrzela dva roky.

xxkouckaxx 11.03.2023

tohle není můj šálek kávy

Meli 11.03.2023

Dnešní doba je založena pouze na materiálním vztahu a láska už neexistuje . Zakládat rodinu v dnešní době je práce pro bohaté chudá a střední třída se tím naprosto zrujnuje a zařadí do systému moderního otroctví . Společnosti vydělají miliardy ale lidem dají drobky na jídlo a nájem a tím to končí . Kdo není bohatý má v této společnosti smůlu a taková je realita . Přivést děti znamená dát je do otroctví dnešních firem a pokračuje stejný kolotoč jako z většinou lidí .Je mě 42 děti nemám manželku taky ne . Nemá to smysl jen počkám na konec a nikoho do toho systému nepřivedu .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat