Spřízněná duše podle fáze Měsíce

Říká se, že Měsíc si rád hraje na Amora a rozhoduje, kdo se ke komu hodí nejlépe. Co s tím mají společného fáze Měsíce při našem narození? A jak byste toho měli využít k nalezení své spřízněné duše?

Setkali jste se někdy s osobou, se kterou jste okamžitě pocítili zjevné spojení? Kdo vám rozuměl jako nikdo jiný a díky němu se cítíte jako váš dávno ztracený protějšek? Je možné, že důvodem pro tento zvláštní vztah mezi vámi je Měsíc. Alespoň to tvrdí „teorie spřízněných duší v Měsíční fázi“.

Podle té se spřízněné duše rodí v komplementárních fázích Měsíce. To znamená, že pokud byl v noci vašich narozenin například úplněk, nejlépe se hodíte pro někoho, kdo se narodil během novoluní. Pokud se vaše Měsíční fáze spojí do úplňku, padnete k sobě jako dva dílky skládačky.

Buď úplněk mému novoluní!

Svou vlastní Měsíční fázi můžete snadno zjistit pomocí měsíční kalkulačky – a také fázi své zamilovanosti, pokud znáte den narození svého protějšku. Poté už stačí jen porovnat, zda jsou vaše dvě polovičky v úplňku. Teorie vychází ze skutečnosti, že různé, spíše podvědomé vlastnosti se připisují různým fázím Měsíce, které ovlivňují náš emocionální svět

Jak vypadají různé fáze Měsíce?

Zde je malé shrnutí toho, co fáze Měsíce říkají o charakteru člověka:

Novoluní

Často jednáte velmi intuitivně. Máte spoustu energie, stále hledáte nová dobrodružství.

Dorůstající Měsíc (1. fáze)

Jste plní energie, ale to často vede k přehánění. Vaše nadšení je nakažlivé, ale také se snadno začnete nudit.

Dorůstající měsíc (2. fáze)

Víte, jak o sobě přesvědčit lidi, ale vaše potřeba harmonie často znamená, že se váš názor změní tak rychle jako vlajka ve větru. Velké plus: Jste velmi cílevědomí.

Úplněk

Často se cítíte uvnitř rozervaný a nemáte to v životě lehké. Váš smysl pro humor a pozitivita vám pomohou překonat těžké časy.

Ubývající Měsíc (1. fáze)

Jste opakem samotáře – nemůžete žít bez rodiny a přátel. Ze sociálních vazeb čerpáte sílu, ale jste na nich také velmi závislí.

Ubývající měsíc (2. fáze)

Vaše ochota pomoci je vaší zásluhou. Raději se však starejte o cizí problémy než o své vlastní.

Zní to jasně, ale...

To vše jsou samozřejmě jen domněnky, a proto je třeba s nimi zacházet opatrně. Rozhodně byste se neměli nechat ovlivnit nějakou teorií. Ale zkontrolovat narozeniny přítele nemůže uškodit...

Zdroj: www.sciencetimes.com/articles/42692/20230306/moon-phase-soulmate-trend-tiktok-compatibility-reliable.htm, www.hitched.co.uk/wedding-planning/news/moon-phase-soulmates/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat