První dovolená s partnerem může být křest ohněm

Už se nemůžete dočkat, až s partnerem vyrazíte na první společnou dovolenou? Proč možná zažijete záchodový teror. A co dalšího vás může nemile překvapit?

Právě jste si zarezervovali první dovolenou jako pár. Gratulace! Je ale k čemu? No to se ještě uvidí. Co když máte s partnerem odlišné představy a očekávání? A nemůže se stát, že si tam polezete na nervy? Tenhle výlet může vztah upevnit i pohřbít!

Miláčku, jedeme!

Ono to vypadá jednoduše. V práci nahlásíte volno, zabalíte kufry a hurá na letiště. Kde je tedy problém? Ten pocit, že máte týden či dva čište jen pro sebe a svou drahou polovičku, je tak opojný! Nemůžete se dočkat, až se budete romanticky procházet po pláži a večeřet při svíčkách? Červenáte se při představě ranní vášnivé sexuální rychlovky, kterou si s chutí dopřejete, než se s knihou odeberete na lehátko k bazénu? Tak jistě, snění je povoleno. Ale co realita?

Když je v ráji poněkud pekelně

Vskutku zajímavá studie internetového dovolenkového serveru Hotels.com prokázala, že první společné prázdniny s partnerem mohou být křest ohněm a zkouškou, kterou ne každý ustojí a absolvuje s vyznamenáním. Ze získaných dat vyplynulo, že 33 procent jedinců zažívá záchodový teror, neboť cítí velkou nervozitu z používání toalety, když je protějšek v sousedním pokoji. Dalším 27 procentům je krajně nepříjemné, když je drahá polovička spatří po ránu bez jakékoli kosmetické úpravy a hygienické procedury. 31 procent cestovatelů je přinejmenším zaskočeno nepořádkem, který je spolubydlící schopný v pronajatém obydlí vytvořit. V tomto průzkumu se našli i tací, co si stěžovali na to, že s nimi partner nechodí na hotelové snídaně, protože se mu prostě nechce vstávat. Nejsou to ale jediná úskalí. Kde ještě se ukrývá jablko sváru?

Netroškař, užívej si!

Mnoho lidí vnímá dovolenou jako čas odpočinku a hlavně požitkářství. Ostatně, kdy jindy si pořádně vyhodit z kopýtka? Právě proto se zřejmě zhruba třetina zúčastněných přiznala k tomu, že naprosto nejhorší a nejotravnější věcí, kterou jejich spolucestovatel může udělat, je šetření a počítání každé koruny. Většina z nich se také shodla v tom, že první dovolená s partnerem se odehrává ve stylu „vyhraj nebo zemři“. Tak šťastnou cestu!

Zdroj: názor autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat