Signály těla prozrazující, že se vám někdo líbí

14.06.2023 | Vztahy

Nemusíte vůbec nic říkat. To, že k někomu chováte sympatie, prozradí řeč vašeho těla. A ta se oblafnout nedá!

Fyzické známky přitažlivosti jsou něco jako samostatný obor. Nemůžete je mít pod kontrolou, a proto jsou tak směrodatné. Jak a čím druhému prozradíte, že o něj máte zájem?

Rozšířené zorničky

Zornice přímo ve středu oční duhovky propouští světlo. Aby vaše oko lépe zaostřilo a světlu se přizpůsobilo, zornice se rozšíří. Jenže to samé se děje i v rámci fyziologické reakce, jako je přitažlivost nebo sexuální vzrušení. To má na svědomí příval oxytocinu a dopaminu do mozku. S tím jen těžko něco uděláte. Rozšířené zorničky rovná se sexuální chemie (pokud vyloučíte konzumaci alkoholu nebo drog).

Zčervenání kůže

Lidé se často červenají, protože se cítí naštvaní nebo ponížení, takže v tomto případě záleží na kontextu. V každém případě ona nedobrovolná emocionální reakce taktéž může být také indikátorem toho, že k někomu vysíláte laškovné signály.

Změny tónu hlasu

V přítomnosti někoho, kdo se vám líbí, ztišíte či naopak zvýšíte svůj hlas a přidáte mu na koketnosti. Ať už to děláte podvědomě, nebo záměrně, pravděpodobně usilujete o vyčnívání z davu. Náhoda?

Otevřená řeč těla

Když spolu mluvíte, prsty přejíždíte po žlábku ve výstřihu, nekřížíte ruce nebo nohy přímo směrujete k objektu svého zájmu. Jasný signál přitažlivosti. Stejně jako přitisknutí své pánve k pánvi protějšku či jemné olíznutí rtů. I tohle vás prozradí!

Smích

Poté, co Karel, Petr či Adam převyprávěli nový vtip, spustíte salvy smíchu, aniž by vám došla pointa. Tak i v tomhle případě můžete mít zájem o konkrétní osobu…

Hrátky s náhodnými předměty

V ruce držíte tužku, hrníček s kávou nebo třeba mobilní telefon. Ať už se jedná o jakýkoli předmět, přehazujete ho ze strany na stranu a obecně se v hrátkách s různými věcmi denní potřeby nemůžete zastavit. Podvědomí vám totiž našeptává, že to samé by bylo možné dělat někde v soukromí.

Zrcadlení chování

Když vás někdo přitahuje, zrcadlíte některé jeho způsoby chování. On si sedne, vy to zanedlouho uděláte také. Běžné jsou i stejné fráze nebo postoje těla.

Zvýšení tělesné teploty

Ač si to nejspíš neuvědomujete, i zvýšení tělesné teploty patří mezi jasné signály toho, že jste poblíž osoby, která vám není lhostejná. V porovnání s předchozími případy to ale utajíte.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat