Děti spí: Je čas na romantiku ve dvou, dámy!

06.06.2013 | Vztahy

Máte-li malé děti a jen omezené možnosti sehnat někoho na hlídání, pak často nebývá na nějaké romantické dobrodružství mnoho příležitostí ani času. Ale co takhle využít chvíle, když jsou děti v postýlkách?

Namísto poklízení a stíhání všech domácích prací, na které nebyl kvůli starosti o děti či náročnou práci čas, si čas od času rezervujte večer jeden pro druhého. Pro romantiku stačí málo!

Pohoda a relaxace

Co takhle společná koupel? Do horké vody přidejte nějaký podmanivý vonný olej, koupelnu vyzdobte svíčkami (v rámci zachování bezpečnosti, samozřejmě, na hořících ručníkách není romantického nic), přidejte sklenku dobrého vína, zkuste nějakou tu masáž a vzájemné mytí

Malá módní přehlídka

Odhoďte stud, pořiďte si nějaké sexy prádlo, doplňte ho botkami na vysokém podpatku a předveďte se partnerovi! Uvidíte, že vám pak rád pomůže se svlékáním… Ty odvážnější mohou zkusit i striptýz!

In vino veritas

Máte-li rádi dobré víno, jednou za čas investujte do opravdu kvalitního a udělejte si takovou soukromou degustaci. Přidejte nějaký sýr, krekry, olivy… zapalte svíčky, zkrátka si na chvíli představte, že jste někde ve slunné Itálii či Francii, a pořádně si to užijte!

Filmová noc

Vyberte nějaký oblíbený film, stočte se spolu na gauči pod deku, připravte popcorn. Nebo si pusťte nějaký „film pro dospělé“ – pak s největší pravděpodobností na popcorn ani nedojde…

Nezapomenutelný dezert

Připravte si nejrůznější ovoce a hlavně rozpusťte v hrnku čokoládu, v níž můžete kousky ovoce namáčet a navzájem se krmit. Když čokoláda občas ukápne, je třeba ji samozřejmě olíznout… Nakonec zjistíte, že jste na ovoce tak nějak zapomněli.

Kdo si hraje, (ne)zlobí

Vytáhněte ze skříně nějakou deskovou hru (je jedno, jestli máte člověče, nezlob se nebo třeba šachy) a dejte si malý turnaj. Samozřejmě nesmíte zapomenout určit cenu pro vítěze, případně „trest“ pro poraženého…

Soukromý ples

Pokud máte rádi tanec, vyberte nějakou romantickou hudbu, odstraňte z cesty překážející křesla a konferenční stolek, zapalte svíčky a začněte se spolu vlnit do rytmu. Tanec je jako předehra úžasný!

Předčítači

Stulte se na gauči pod lampou, vezměte do ruky knihu a navzájem si předčítejte. Ovšem ne jen tak nějakou knihu – obchody jsou plné nejrůznějších erotických románů (pro ty stydlivější – existují i online knihkupectví), tak proč toho nevyužít?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat