Na co byste se nikdy neměli ptát na prvním rande

Někdy může být navázat konverzaci na prvním rande obtížné. Odhalujeme pět nepříjemných otázek, které byste neměli klást, když se s někým poprvé setkáte, abyste se vyhnuli trapným situacím.

První rande mohou být docela stresující a vyčerpávající. Chcete se prezentovat co nejlépe, takže by při určitých tématech měli být raději velmi obezřetní. Abyste nevzbudili špatný dojem, měli byste se vyvarovat kladení určitých otázek.

Abyste se nedostali do nepříjemných situací, vyhněte se těmto otázkám.

Proč tvůj poslední vztah nefungoval?

Na prvním rande byste se neměli hrabat v minulosti nebo otevírat staré rány toho druhého. Navíc s největší pravděpodobností na tuto otázku na prvním rande nedostanete upřímnou odpověď. To, že někdo prošel těžkým vztahem, neznamená, že to bude stejně těžké i s vámi. Někdy se z nás s jinou osobou může stát někdo úplně jiný. Jsou lidé, kteří v nás vzbuzují to nejlepší, a jsou lidé, kteří probouzí to nejhorší."

Máš dobrý vztah s rodiči?

Je lepší neklást otázky, které jsou příliš osobní. Příliš osobní otázky o rodině nebo přátelích se mohou rychle stát příliš dotěrné nebo vlezlé. Osobnější konverzaci byste měli klást pomalu, aby se nikdo necítil jako u výslechu.

Chceš dlouhodobý vztah?

Pokud se na prvním rande zeptáte, zda ten druhý hledá dlouhodobý vztah, mohlo by vaše rande skončit dříve, než byste si přáli. I když byste si rozhodně měli ujasnit, jak si stojíte z dlouhodobého hlediska, na první setkání není ten správný čas. Na takovou otázku je zkrátka příliš brzy.

Jak můžeš pracovat v takové práci?

Odsuzující komentáře o práci a koníčcích vašeho protějšku jsou stejně nepřijatelné jako hodnotit jeho vnější vzhled. Rozhodně nechcete, aby váš partner získal pocit, že mu za všechno musíte dát nějaké body a zkoumáte jeho vhodnost.

Jaká je tvoje oblíbená sexuální poloha?

Téma sexu by se na prvním rande nemělo vůbec objevit. To je na první schůzce nevhodné. Zvláště muži se někdy mohou chovat trochu nevhodně.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat