Muži umí říkat „miluji tě“ beze slov

Muži jsou pro ženy uzavřenou knihou. Kdo by se nechtěl orientovat alespoň v kapitole „Miluji tě“? Ale i když tato slova vycházejí z mužských rtů jen zřídka, existuje deset malých znamení, podle kterých bychom mohli její řádky číst.

Z některých ta tři kouzelná slova "Miluji tě" zkrátka nedostanete. Obvykle to není proto, že by nebyli schopni lásky. Někdy to prostě sami neumí. Ale existují malá znamení, která mužskou lásku prozrazují. 

Líbá vás zvláštním způsobem

Polibek dokáže prozradit strašně moc. Je jen letmý, když procházíte kolem, nebo dlouhý, jemný a nezve vás tím přímo do postele? Pokud muž líbá tak citlivě, aniž by jako další krok chtěl sex, je zjevně zamilovaný.

Je při vás

Je to jen pár centimetrů, ale je to zásadní: Pokud se k vám při každé příležitosti přiblíží o něco více, než by to udělali ostatní lidé, evidentně si to s vámi užívá, což je jasným znamením zamilovanosti. To se často projevuje tím, že se začne zajímat o věci, které dříve považoval za nezajímavé, když mu to dá šanci být s vámi.

Pozorně vám naslouchá

Možná není největší řečník, ale to neznamená, že komunikace mezi vámi dvěma nemůže být čilá. Pokud vám pozorně naslouchá, možná se k vám dokonce nakloní, aby vám lépe porozuměl, je to také neklamný znak toho, jak moc pro něj znamenáte.

Drží vás za ruku

Pokud se jeho ruka setká s vaší, je to jasné prohlášení: Patříme k sobě. Pokud tuto formu blízkosti na veřejnosti vyhledává, jasně tím říká, že vás miluje a podporuje vás.

Bez důvodu vám volá nebo píše SMS

Je to jen další způsob, jak hledat blízkost k osobě, kterou miluje. Pokud vám píše, i když vlastně nemá co říct, je to známka toho, že na vás myslí, i když s ním zrovna nejste, což je typický znak zamilovanosti.

Vyhledává oční kontakt

I když nesedíte přímo naproti sobě, udržuje s vámi oční kontakt. Tím vám nejen ukazuje, že mu na vás záleží a drží vás „na očích“, ale také že s vámi hledá spojení, i když je mezi vámi pár metrů.

Projíždí si prsty vlasy

Když jsou lidé nejistí, mají tendenci dotýkat se obličeje nebo hlavy. Pokud si nervózně čechrá vlasy, když jste v romantické situaci, může to být známka toho, že neví, jak vyjádřit své city.

Rozzáří se, když jste u něj

To je důvod, proč si lidé zvenčí často mnohem častěji všimnou, že je někdo zamilovaný. Jakmile je vysněná princezna či princ nablízku, nálada se zlepší a milenec září od ucha k uchu.

Dává správné dárky

„Správné“ nutně neznamená drahé. Správné dárky dávají ti, pro které je někdo tak důležitý, že pozorně naslouchají, když něco říkají, a přizpůsobují dárky svým osobním potřebám. Teplé ponožky, když říkáte, že je vám v noci zima na nohy, nebo těžko sehnatelnou desku vašeho oblíbeného hudebníka. Když vynaloží tolik úsilí, je nejen skutečný poklad, ale především jedno: zamilovaný.

Plánuje

Jeho blízká i vzdálená budoucnost se v jeho hlavě odehrává s vámi – jasné znamení, že to je láska. 

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat