Nejhnusnější věci, které muži říkají ženám

05.02.2024 | Vztahy

Některé komentáře ze strany mužů mohou být dost zraňující. Co by pánové svým ženám nikdy neměli říkat? Bez těchto samolibých urážek se rozhodně obejdeme!

Někdy je skutečně lepší držet jazyk za zuby. Řeč je o necitlivých komentářích a „komplimentech“, které ženy často od mužů dostávají. Obvykle rozpoutají hádku, ale není se čemu divit. Ostatně, posuďte sami. Tohle jsou nejhnusnější věci, které urazí i vás!

„Kdysi dávno jsi byla krásnější“

Pokaždé, když muž začne porovnávat vzhled své partnerky s jejím mladším já, drží v ruce odjištěný granát. Je totiž jasné, že po dvou dětech nemáte tak pevná prsa jako dřív a o té nadváze je taky škoda mluvit. Jenže čas a stres se zastavit nedá. Proč to samci nechápou?

„Nechceš se nalíčit?“

Prostě si do obchodu pro základní potraviny chcete vyrazit bez make-upu. Muž se na vás podívá a kriticky utrousí, že pokud nesáhnete po korektoru, řasence a lesku na rty, tak se za vás stydí. Bum, rána jako z děla. Je to trochu jako odhalit nevěru.

„I doma by ses měla oblékat hezky“

Zatímco v práci jste za perfektně upravenou dámu, doma si od stahovacích punčocháčů, rtěnek a krajkových podprsenek, které vám způsobují vyrážku, chcete odpočinout. Máte si snad ve flanelovém pyžamu připadat jako blázen? Tak muži jsou pro, ve zpochybňování domácích outfitů jsou někteří dost dobří.

„Mám narozeniny. Bude sex?“

Tak jasně, že někdy zatoužíte dopřát partnerovi nejlepší překvapení pro oslavence, ale neměl by to být spíš váš nápad?

„Jsi přesně jako tvoje matka“

„Myslíš moudrá, vtipná a atraktivní? Tak to ti děkuji, zlato! Mimochodem, podívej se na svého otce.“ Jak jinak chcete reagovat?

„V životě jsi vůbec nic nedokázala“

Když vás partner podobnou větou srazí na kolena, chce mít navrch, a to bez debat. Člověk schopný a sebevědomý totiž nepotřebuje ničit sebeobraz druhých.

„Mám tě jenom pro zábavu“

Blbec zůstane blbcem. Opravdu to bolí, když slyšíte, že jste jen sexuální loutkou, příležitostným vztahem, povyražením nebo výplní volného času.  

„Máš menstruaci?“

Ukažte jakoukoli formu emocí a očekávejte reakci. To první, o co se pánové opřou, je menstruace. Škoda, že si nemohou zkusit prožívat PMS, migrény, výkyvy nálad, nadýmání a podrážděnost, a ještě u toho chodit do práce!

„Už teď lituji, že jsem tě potkal“

Některé věci je lepší nevyřknout – a toto je jedna z nich. Ničím prospěšnou a nekonstruktivní větu vysloví jen pitomec. Amen.

Zdroje: www.bestlifeonline.com/17-things-men-need-to-stop-saying-to-women/, názor autora – zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat