Píše manželce denně milostný dopis. Už 40 let!

Svatý Valentýn prý oddával tajně zamilované páry, kterým jejich vlastní rodiny a společnost nepřály manželství. Proto je den svatého Valentýna také křesťanským svátkem věrné lásky, kdy si mnozí zamilovaní předávají milostná psaníčka. Kirsten Bresnan z New Jersey je dostává každý den už po čtyřicet let.

Její čtyřiasedmdesátiletý muž Bill Bresnan nezapomene jediný den – a to nepřetržitě od prvního setkání – aby jí nenapsal jeden láskyplný list. Kirsten je pečlivě schovává a řadí do krabic v jejich domě. Dopisů má už přes deset tisíc, a tak je krabic ve speciální místnosti domu pětadvacet.

„Krátce poté, co jsme se poznali při dojíždění do práce, mi začal psát kratičké vzkazy a poznámky na papírové ubrousky a jiné kousky papíru. Vždy mi je předal u kávy a později se z toho staly dopisy a vyznání citů. Každý den od něj dostanu nějaký takový vzkaz,“ svěřila Bresnan v rozhovoru pro ABC News.

„Všechny dopisy jsou podepsány: ‚Miluji tě, má drahá…' Je to vlastně deník lásky,“ dodal Bresnan.

Důkazem hluboké lásky manželů Bresnanových ale nejsou jen dopisy, nýbrž vzájemné chování. „Za celých čtyřicet let jsme se ani jednou nepohádali,“ dodává do manželky stále zamilovaný Bill Bresnan.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat